Trabzonspor Akhisar Belediyespor Canlı İzle Trabzonspor Akhisar Maçını Canlı İzle Trabzon Maç İzle - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Akhisar Belediyespor Canlı İzle Trabzonspor Akhisar Maçını Canlı İzle Trabzon Maç İzle

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci haftasında bugün sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

18.12.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor - Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.

Ligde Çaykur Rizespor'u sahasında 3-2 yenerek moral bulan bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası'nda kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Grupta ilk maçında Keçiörengücü deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönen Karadeniz ekibi, Manisaspor'u 3-2 yenerek ilk haftayı lider kapatan Akhisar Belediyespor karşısında ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Bordo-mavili takımın karşılaşmaya İbrahim Demir, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Yusuf Erdoğan, Salin Dursun, Fatih Atik, Constant, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz ve Yatabare 11'ile çıkması bekleniyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Hakan Ceylan'ın yöneteceği karşılaşma 18.00'de başlayacak. Trabzonspor - Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ikinci hafta maçı bu akşam ATV'den canlı yayınlanacak.

Namoğlu'na başarı dileği

Öte yandan Trabzonspor Kulübü, Merkez Hakem Kurulu başkanlığına atanan Yusuf Namoğlu'na başarı diledi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Merkez Hakem Kurulu başkanlığı görevine atanan Yusuf Namoğlu’na başarılar diler, müsabakalarda hakem hatalarının en aza inmesini ve adaletli yönetimin olmasını temenni ederiz" ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası bilet fiyatlarını belirledi

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu, Ziraat Türkiye Kupası bilet fiyatlarını belirledi.

Kulüp Stadyum ve Amatör İşler Sorumlusu Köksal Sadıklar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor ile yarın oynayacakları maçın biletlerinin kale arkası 10, maraton 20, kapalı kenar 40, kapalı orta 50, VIP 100 ve VIP Özel 500 liradan satışa çıktığını belirtti.

Bilet fiyatlarının Ziraat Türkiye Kupası maçlarında uygulanacağını ifade eden Sadıklar, daha önce de lig maçlarında bilet fiyatlarını indirdiklerini anımsattı.

Trabzonspor, lig maçlarında da kale arkası tribün biletlerini 30 liradan 10 liraya, maraton tribün biletlerini de 50 liradan 30 liraya düşürmüş, diğer tribün biletlerinde herhangi bir indirime gitmemişti.

Trabzonspor'da Passolig kartı satışlarının da 41 bini bulduğu belirtildi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Trabzonspor Akhisar Belediyespor Canlı İzle Trabzonspor Akhisar Maçını Canlı İzle Trabzon Maç İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement