Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Karşısında Galibiyet İstiyor - Son Dakika
Spor

Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Karşısında Galibiyet İstiyor

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu görev yaptığı dönemde takımı İstanbul takımlarına karşı galibiyet alamadı.

05.09.2014 14:33  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları arasında Trabzon'da oynanacak olan müsabakaya günler kalsa da bordo-mavililer bu maçın havasına girmiş durumda.

Başkanlık döneminde İstanbul'un 3 büyüklerine karşı zafer yaşayamayan İbrahim Hacıosmaoğlu, yeni sezonda kurduğu yıldızlar topluluğuyla Avni Aker'in tribünlerinde ilk galibiyetini ezeli rakipleri Fenerbahçe karşısında tatmak istiyor. Hacıosmanoğlu, her ne kadar Fenerbahçe maçını 3 puanlık bir maç olarak görüp diğer maçlardan ayırmasa da, iç dünyasında husumet yaşadıkları rakipleri karşısında zaferi herkesten daha çok istiyor.

Fenerbahçe maçı öncesi Trabzon'a gelerek teknik ekiple ve takımla birlikte olacak olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi takıma yeni katılan isimlere anlatacak. Kurduğu rüya takım ile Fenerbahçe karşısında ilk derbisini almak isteyen Hacıosmanoğlu, maçın önemine vurgu yapacak. Yeni kurulan kadronun Fenerbahçe maçında ortaya koyacağı performansı ve bırakacağı izlerin camia üzerinde oluşturacağı etkiden bahsedecek olan Hacıosmanoğlu, yıldızlar topluluğundan kalitelerini ortaya koymalarını isteyecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bordo-mavili takım ile Fenerbahçe arasında yaşanan gelişmeleri yakından bilen isimlerin başında geliyor. Şimdiye kadar istediklerini elde eden ve hiç bir isteği Hacıosmanoğlu tarafından geri çevrilmeyen Vahid Halilhodzic, Fenerbahçe maçını kazanarak başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu mutlu etmek istiyor. Fenerbahçe ile oynanacak olan müsabakayı bekleyen Boşnak çalıştırıcı, takımını da bu yönde hazırlıyor. Milli takımlarda bulunan oyuncular nedeniyle çalışmalarını eksik bir kadro ile sürdüren Halilhodzic, milli oyuncuların dönmesiyle birlikte sıkı bir çalışma içine girerek oyuncularını psikolojik olarak zorlu müsabakaya hazırlayacak.

CARDOZO'YA FENERBAHÇE ANLATILIYOR

Trabzonspor'un yeni transferi Oscar Cardozo, Fenerbahçe'yi yakından tanısa da, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşanan gelişmeler yıldız oyuncuya özel olarak aktarılıyor. Bordo-mavililerin bu sezon çok şey beklediği Oscar Cardozo, sarı-lacivertli takım ile oynanacak olan maçta kendi göstererek taraftarın sevgisini kazanmak istiyor. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında yaşananlar ise takımın Trabzonlu olan oyuncuları tarafından aktarılıyor. Tercüman aracılığı ile bilgiler alan yıldız oyuncu, kendini bu doğrultuda motive ediyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe Karşısında Galibiyet İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement