Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na Dava - Son Dakika
Spor

Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na Dava

Yıldırım\'dan Hacıosmanoğlu\'na Dava

Aziz Yıldırım, kendisine yönelik yönelik sözlerinde "Hakaret ve Tehdit" suçu oluşturduğu gerekçesiyle İbrahim Hacıosmanoğlu'na dava açtı.

02.07.2014 13:59  Güncelleme: 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, Trabzonspor 68. Olağan Kongresi'nde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik sözlerinde "Hakaret ve Tehdit" suçu oluşturduğu gerekçesiyle hakkında hazırlanan iddianamenin ardından ilgili mahkemece dava açıldı.

Hacıosmanoğlu için hazırlanan iddianame sonrası Trabzon 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne dava açılırken mahkeme iddianameyi 15 gün içinde kabul etmesi bekleniyor.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu için hazırlanan iddianamede, "Şüpheli İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun 15 Aralık 2013 tarihinde yapılan Trabzonspor 68. Olağan Genel Kurulu'nda basına açık konuşması ile 'Karadeniz insanı asabidir, kader kurbanı olarak katil olabilir. Adalet Bakanlığı'na müracaat etse bu cezaları düşürün dese daha ahlaklıdır. Şikenin başı ve organizatörü Aziz Yıldırım'dır. Şike yoktur diye kim diyorsa namussuzun dik alasıdır' sözleri ile müşteki Aziz Yıldırım'a alenen basın yoluyla hakaret ettiği, ölümle tehdit ettiği iddiası ile şikayetçi olduğu, uzlaşma hükümlerinin uygulanamadığı, şüphelinin suçlamayı kabul etmediği, ancak kongre kayıtları, haber çıktıları, CD ve soruşturma evrakı kapsamında şüphelinin üzerine atılı suçları işlediği dair kamu davası açmak için yeterli delil olmakla, şüphelinin yargılanmasının mahkemenizde yapılarak eylemine uyan sevk maddeleri gereğince cezalandırılması karar verilmesi" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıldırım'dan Hacıosmanoğlu'na Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement