Trabzonspor Başkanı Usta Bu Sene, Çile Senesi 1- - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Başkanı Usta Bu Sene, Çile Senesi 1-

Trabzonspor Başkanı Usta Bu Sene, Çile Senesi 1-

Trabzonspor Başkanı Usta Bu sene, çile senesiKulüp olarak transfer yasağını derin bir şekilde hak ettikTrabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, kulübün içerisinde bulunduğu durum, gelecek sezonki planlama, şike süreci, transfer politikası, UEFA süreci ve teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

19.04.2016 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı Usta Bu sene, çile senesi

Kulüp olarak transfer yasağını derin bir şekilde hak ettik

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, kulübün içerisinde bulunduğu durum, gelecek sezonki planlama, şike süreci, transfer politikası, UEFA süreci ve teknik direktör arayışlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basınla sohbet toplantısı gerçekleştiren Başkan Muharrem Usta, Trabzonspor'da yaklaşık 4 ayı devirdiklerini belirtirken şöyle dedi

Bu 4 aylık süre, belki klasikleşmiştir ama çok hızlı geçti. Fakat bizim açımızdan bakıldığında 4 ayı 14 ay gibi, 24 ay gibi yaşadık. Kulübümüzün durumu, hepimiz açısından kabaca bilinen şekliyle sıkıntılı. Bunu, dik bir yamaçtaki kartopuna benzetiyorum. Yuvarlandıkça büyür ve onu durdurmazsanız. Üzerine toplayacağı kar ile devasa bir kütle haline gelir. Bizim de içinde bulunduğumuz durum aşağı yukarı böyle. Uzun süredir bildiğimiz nedenlerle gerçekten büyük bir kartopu ile kulüp olarak karşı karşıyayız.

3 YILDA 8 TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRDİK

Teknik direktör konusunda bir istikrarın yakalanması gerektiğini ifade eden Usta, bu konuda şöyle konuştu

2013 sezonuna kadar 4 yıllık bir Şenol Güneş dönemi vardı. O döneme baktığımızda Trabzonspor'un kupalarla son buluştuğu yıllar olduğunu görüyoruz. Çok uzun yıllar sonraki istikrarlı bir 4 yıldan bahsediyoruz. Teknik kadro açısından hem Türkiye kupasını, hem süper kupayı kazandığımız, hem de 2010-11 gibi çok başarılı olduğumuz ve kalben inandığımız şampiyonluğumuzun olduğu bir yılı geçirdik. Bütün bunlara baktığımızda orada bir istikrar vardı. O yılların arkasından son 3 yıla göz atacak olursak, 8 teknik direktör değiştik. 8 teknik direktör ile her gelen teknik kadronun beraberinde takım daha iyi olsun diye getirdiği yeni oyuncularla bugün elimizde 57 profesyonel oyuncusu olan bir kulüpten ve onlarca oyuncusunun gelmesinden gitmesinden 100'leri aşan rakamdan bahsediyoruz. İçinde bulunduğumuz 500 milyona yakın borçtan bahsediyoruz.

KULÜP EKONOMİK ANLAMDA UÇURUM KENARINDA

Başkan Usta, istikrarsız geçen bir sezondan sonra gelecek seneye daha sağlıklı yürüyecek takım kurgusunu oluşturmaya çalışacaklarını da vurgulayarak, şunları söyledi

Birinci sorunumuz bu takım kurgusunu oluşturmak. Diğer sorunumuz ise ekonomik sıkıntılar. UEFA ile şuan ki durumumuzu masaya yatırıyoruz. Son karar verilmedi ama Trabzonspor olarak biz UEFA'ya 4 yıllık iş planı sunduk. Gerçekten acı reçete. 500 milyonluk borçtan kulübün UEFA kriterlerine göre ayakta kalması için, olağanüstü başarıyla yürütülmesi kaydıyla, cezaya uğramadan kulübün ekonomisinin kurtulacağı bir iş planından bahsediyoruz. Önümüzde böyle ağır bir 4 yıllık süreç var. Bunu yapamazsanız en ağır cezayı alıyorsunuz. Almanız bir yana kulübün hayatını sürdürme imkanı yok. Bizim kulübümüz ekonomik anlamda böyle bir uçurumun kenarında.

TRANSFERDE KISITLAMA CEZASI GELEBİLİR

UEFA'nın kendilerine vereceği en ağır cezanın Avrupa kupalarından men olacağını da dile getiren Başkan Usta, şöyle konuştu

Bir sonra ki sene başarıya gideceğimizi, hem de 10 milyon Euro zarar edeceğimizi ön gördük. Bir sonraki sene kara geçiyoruz. Bu Türkiye'de kulüplerin nadir yaptığı bir durum. Ekonomik istikrarınız yoksa başarısızlığa mahkumsunuz. Ekip olarak bunları başarabileceğimiz yönünde UEFA'da olumlu bir kanaat oluştu. Umut ediyorum ki Avrupa'dan men almadan bu işi atlatabiliriz. Ancak UEFA'dan gelen ceza sadece men değil, başka cezalar da var. Birisi Avrupa kupalarına katıldığımızda elde edeceğimiz gelirlerden çeşitli kesintiler. Bunu depozito olarak alıyorlar, hedeflerinizi yerine getirdiğinizde geri ödüyorlar. Böyle bir şey olabilir ki onu çok fazla önemsemiyorum. Bu kadar büyük rakamların içinde 500 bin Euro'nun depozito olarak kalması olabilir. Transferde yasak gelebilir, kısıtlama olabilir. Çükü Trabzonspor'un bu duruma düşmesinin arkasında ki neden transfer politikaları. Oyuncu ve teknik direktör istikrarsızlığı sonucu böyle ekonomik bir durum ortaya çıktığı için, UEFA oyuncu kısıtlamalarıyla ilgili kıstaslar ortaya koyuyor. Transferle ilgili kısıtlama ve yasaklar gelebilir.

SORUN TEK BAŞINA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL

Muharrem Usta, sorunun tek başına teknik direktör olmadığını da belirterek, şu ifadeleri kullandı

Sportif yolculuğumuzla ilgili net bir şekilde şunu gördük ki, dışarıdan bakıldığında şunlar söylenebilir 'Trabzonspor takımında ruh yok. Taraftarı tatmin edici oyun yok. Yenerken de doğru oynamıyor, yenilirken de tatmin edici bir oyun sergilemiyor. Üst üste, alt alta takımı yerleştirdiğinizde kağıt üzerinde ortaya bir takım çıkıyor. Ama gerçekte çıkmıyor. Çünkü orada da sorunlar büyümüş. 'Nasıl olsa 5 teknik direktör değişti, bu da değişir' mantığı var. Sorun o yüzden tek başına bir teknik direktör sorunu değil.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSUNDAN ARTIK VAZGEÇELİM

Gönlünün sezon sonuna kadar Sadi Tekelioğlu ile devam etmekten yana olduğunu anlatan ancak Tekelioğlu'nun göreve devam etmediğini vurgulayan Başkan Usta, açıklamalarına şöyle sürdürdü

Biz Sadi hocayla konuştuk. O alt yapıyı istedi. Bana bir öğlen, 'Artık ben bırakıyorum, yerime birisini bakın' dedi. Değişmek zorunda kaldık. Galatasaray takımında da gördük ki bir defa kıvam bozuksa, yapı sorunluysa, derin sıkıntılar varsa, ekonomik sorunlar bunun üstüne eklenmişse, siz dünyanın en iyi hocasını da getirseniz o kar topunun arasında kaybolacak. Bu tip takımlar kendi içlerinde çözüm üretmeye çalışırlar. Biz de sene sonuna kadar bu süreci böyle geçmeyi planlıyorduk. Ama yapı çok sorunlu bir yapı. Bu sorunlu yapı içinde, 'O günlerde ne olur Sadi hoca değişsin' diye Trabzonspor kamuoyunda baskı vardı. Enteresan bir şekilde de, 'Ne olur Hami hoca gelsin. Mustafa Akçay, Tolunay gelsin' ifadeleri kullanılıyordu. Ardından da her biri gitsin denildi. Biz o nedenle bu sorunun daha derin olduğunu ve teknik direktör sorunu olmadığını, değiştirsek de gelenin 4 maçta bile perişan olacağını bildiğimiz için diyoruz ki, artık bu teknik direktör konusuna sezon sonuna kadar vazgeçelim. Bu sezonu artık tamamlamamız lazım.

ARTIK SORUNLAR BİZİ İÇİNE ALAMAYACAK

Muharrem Usta, artık sorunların kendilerini içine çekmesine izin vermeyeceklerini ifade ederek, açıklamalarını şöyle sürdürdü

Bizim derdimiz gelecek seneyi kurtarmaktır. Ekonomik sorunları iyiye götürmek başlı başına bir efor gerektirirken, diğer taraftan da doğruları üst üste koyarak istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım. 4 yılda bir teknik direktör örneğini verdiğimiz sürece girmememiz lazım. Ne kadar kısa sürede ne kadar doğru işi yaparsak, yüzümüz daha fazla gülecek. Az önce oyuncularla toplantı yaptım. Bu toplantının nedeni Gençlerbirliği mağlubiyeti değildi. O sadece kartopunun bir parçası. Avrupa'ya gidebilme imkanı vardı, kaybettik. Ama biz onu Başakşehir maçında kaybettik. Oyuncular, teknik kadro, yönetim farkında değil mi Herkes farkında. Ama o kartopu gibi büyüyen sorunların olduğu yerde neşteri vurmazsanız, sorun büyür, sizi de içine alır ve paramparça eder. Artık herkes bilsin ki bu kartopu bizi de içinde alıp param parça etmeyecek. Biz yeni sezon yapılanmamızda kimlerle devam edeceğiz, kimlerle yollarımızı ayrılacağız, nasıl bir takım kuracağız, neleri planladık, bunun hareket zamanı neresidir Buraya kadar her şeyi kendileriyle konuştum. İşin özeti şuydu; bu yolculuğa gönlünü ortaya koyan, ruhunu ortaya koyan, bordo mavili renklerin serüvenini bilen, başarıya aç, devamlı motive olan, ağabey ise ağabeyliğini bilen, genç ise dinamizmini ortaya koyan tam bir takım ruhu ile yeni bir süre gireceğiz. Onun için kalacaklar da gidecekler de belli.

FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA GİDECEKLERLE MASAYA OTURULACAK

Fenerbahçe maçının ardından gidecek oyuncularla oturup konuşacaklarını söyleyen başkan Usta, Sezon sonuna kadar vakit kaybetmeyeceğiz. Fenerbahçe maçından sonra yollarımızı ayıracaklarımızla oturup konuşacağız. Onların yerine gençleri koyacağız. Gençlerimizi de göreceğiz, ne kadar bizim elimizi rahatlatacaklar. Çünkü onlara ihtiyacımız var. Takıma kiralıktan dönecek olanlar var. Onların da hesabını yapıyoruz. Gelecek senenin hesaplarını belki de ilk defa bu kadar erken planlıyoruz. Emin olun ki gelecek sezon ki yol haritamız şekillenmiş durumda dedi.

AKYAZI YENİ SEZONA YETİŞMEK ZORUNDA

Başkan Muharrem Usta, Akyazı stadının yeni sezona yetişmek zorunda olduğunu da vurgulayarak, Kamu görevlilerin de söylemlerine baktığımızda stadın yeni sezona yetiştirilmesi için yoğun bir çaba olduğunu görüyoruz. Sorunlar var mı, var. Biz sonuçta burada stadı yapan taraf değiliz. TOKİ yapıyor. Gençlik Spor Bakanlığı da işin içinde. Benim kafama soru işaretleri takılmıyor değil. Hala sezona yetişir diye ümidimi koruyorum. Yakın zamanda görüşmemde yine bunlar söylendi. Fakat fiziki anlamda bu stadın o tarihe yetişmesinde çok küçük de olsa içimde sıkıntı yaşamıyor değilim. Bu stadın yetişmesi bizim için hayati önem taşıyor. Ekonomik gelirlerin, sportif başarının yakalanması için de yeni bir heyecan içinde bu statla ilgili konuştuğumuz konuların zamanında devreme girmesi gerek diye konuştu.

BU SENE ÇİLE SENESİ VE DAHA ÇEKMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Usta, devam eden sezonda çok acı çektikleri belirterek, Daha da acı çekmeye devam edeceğiz. Hani sıkıntı oluyor da başını taşın altına koyuyor insan. İşte o ruh bir anda oluşmuyor. Ruh dediğiniz şey ruh çağırma seansı ile de gelmiyor. Nasıl kaybedildiyse o şekilde geri gelmeli. Bedel ödenecek. İnşallah bu bedeli en ufak bir şekilde atlatırız. Bende isterim keşke olmasın. Ama camia olarak bedel ödeyeceğiz. Biz Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumun duygusunu, kalbini, ciğerini anlamazsak, bir birimize kendimizi ifade etmekte zorlanacağız diye konuştu.

50. YILDA ŞAMPİYONLUK SÖYLEMİ İKİ SEZONU KAPSIYOR

Başkan Muharrem Usta, yaptığı açıklamaların ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Usta, 50. yılda şampiyonluk iddiasının devam edip etmediği konusundaki bir soruya, Büyük camialar bu işi başarmak açısındanda büyük kapasitelere sahiptir. Bütün unsurlardan en üst seviyede faydalanırsak önümüze koyduğumuz 50. yıl hedefi için 2017-2018 yılı da var. Trabzonspor iyi bir yapılanma ile gelecek sene ısıran, göze hoş gelen iyi bir futbol oynamalı. 50. yıl dediğimiz iki sezonu kapsıyor bir sonraki sezonda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olmayı, mümkünse şampiyonluğu hedefliyoruz cevabını verdi.

HAMİ HOCAYA BAŞLARKEN ZOR BİR SÜRECE GİRDİĞİNİ SÖYLEDİM

Usta, teknik direktör Hami Mandıralı ile yola devam edip etmeyecekleriyle ilgili bir soruya ise, Teknik direktör Hami Mandıralı ile yarım sezon artı 1 yıllık opsiyonlu olmak üzere 1,5 yıllık sözleşme imzalamıştık. Başlarken zor bir sürece girdiğimizi kendisine ve ekibine söyledim. O süreçte görev almayı düşünmeyen benim görüştüğüm bazı teknik direktörler de vardı. Söyledikleri; böyle bir dönemde sadece Trabzonspor için değil, büyük kulüplerde bu düşüşün yaşandığı bir dönemde teknik direktör olmanın, hele hele devre arasında çok kolay bir iş olmadığıydı. 'Sistem içinde kaybolur gidersiniz' diyorlardı ve bu aslında bir gerçek. Hami hocaya söylemim şu oldu; 'Çok zor dönemde görevi alıyorsunuz. Daha önce Adrian gibi oyuncularla birlikte başardığınız 14 maçlık seri var. O seriyi önemsiyorum ve öyle bir başarı olursa devam edebiliriz' demiştim. Ancak o takımla bu takım çok farklıydı. Trabzonspor Hami hocanın da takımıdır. O nedenle yeni yapılanmada her türlü alternatife göre önümüze bakıyoruz ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNE İHTİYAÇ VAR

Usta, bir gazetecinin, Takım ruhunu nasıl toparlayacaksınız şeklindeki sorusuna ise şöyle cevap verdi

Bir mahalle düşünün, bir ev düşünün. Belli ki burası yıkılmaya mahkum. Yıkılmış, dağılmış. Tarihi eserler var içlerinde. Restore etmeye kalktığında restore edecek tarafını bulursunuz tabi ki o eser ayaktaysa. Ayakta olan eseri görürsünüz. Eser yıkılmış gitmişse onun evraklarını, eski resimlerini ve çizimleri yapıyorsunuz. Trabzonspor'da kesinlikle kentsel dönüşüm projesine ihtiyaç var. Önce düzenin yıkılması ve yeniden dizayn edilmesi lazım. Zemindeki toprağı ve bazı şeyleri kullanıyorsunuz. Nadide eserlere dokunmuyorsunuz. Kentsel dönüşümlerinde bir ruhu olmalı. Bu yeni süreç başlayacak. Bu Fenerbahçe maçından sonra başlar ve yeni sezona kadar devam eder, bitmez.

KULÜP OLARAK TRANSFER YASAĞINI DERİN BİR ŞEKİLDE HAK ETTİK

UEFA'dan gelmesi muhtemel bir transfer kısıtlaması durumunda izleyecekleri yol haritasından da bahseden Usta, Ah keşke kısıtlama 3 sene önce gelseydi. Nasıl olmuş da gelmemiş bilmiyorum. Kaybeden biz, camia olduk. Hem bir taraftan üzülüyorum, hem de 'gelirse de gelsin' diyorum. Biz öyle bir dönemde başarı elde etmeyi başarabilmeliyiz. Ama gelecekse de gelsin. Ben, Muharrem usta ve ekibi olarak böyle bir cezayı hak ettiğimizi düşünmüyorum. Ama kulüp olarak bunu derin bir şekilde hak ettik. Hak edilenden çıkış yolu bulmamız lazım diye konuştu.

SALİH DURSUN'UN PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Salih Dursun'un Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel'e gösterdiği kırmızı kartın ardından forma giyememesini de değerlendiren Usta, Oyuncularla yaptığım görüşmede, Salih'e, 'Kamuoyunda, 'Salih oynamıyor, federasyonla Trabzonspor ile anlaşma yaptı da oynamıyor' şeklinde bir algı oluştu. Sen ne diyorsun' diye sordum. Salih, 'Başkanım psikolojim bozuldu. Kendimi toparlamaya çalışıyorum' dedi. Son maçta teknik kadro takıma koymak istedi. Salih kendi durumu dolayısıyla bu maçta yer alamadı ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI DERBİLER ARASINDA EN ÖZEL MAÇLARDAN BİRİ

Usta, hafta sonu sahalarında Fenerbahçe ile oynayacakları kritik karşılaşma için ise şöyle konuştu

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı derbiler arasında bence en özel maçlardan birisidir. Bazen en özel olmayabilir. Trabzon'da hafta sonu oynayacağımız maç bizim açımızdan sportif anlamda kötü olduğumuz, kötüye denk geldiğimiz bir dönemde oynayacağımız bir maç. İşin iki boyutu var. Bir sportif anlamda ortaya çıkacak sonuç, ikincisi Trabzonspor camiası ve taraftarı olarak ortaya sunacağımız görüntü. Trabzonspor camiası olarak bu hafta sonu oynanacak olan maçta tüm Türkiye'ye şu mesajı verebileceğimize kesinlikle inanıyorum; 'Bizim Fenerbahçe ile sorunumuz 2010-11'de zirve yapmış ya da 2010-11 sezonunda ortaya çıkmış olan şike süreciyle ilgili olan sorundur. Taraftar olarak işin peşine koştuğumuz konu saha içi ile saha dışı ayırmak kaydıyla yürüyen konudur.

YEŞİL ZEYTİN DALI UZATMAK OLMAZ

Başkan Usta, Fenerbahçeli yöneticilerle herhangi bir yakınlaşma olabilir mi soruya da şöyle cevap verdi

Bu süreçte bizim yakınlaşmaya özel bir ilgimizin olması beklenemez. Çünkü bizim gönlümüz de kalbimiz de çok kırık. Bu süreç bizi çok zedeledi. Bu kırgınlığın, gerçekten canımızın çok sıkıldığı bu sürecin ardından bizim tarafımızdan, 'Hadi yeşil zeytin dalı. Buyurun Fenerbahçe yönetimi, stadyuma gelin' demek olmaz. Bu çok beklenebilir bir şey değil. Ben centilmence her zaman şunu söylüyorum; takımların taraftarları arasında sorunu körükleyici olmamamız lazım. Şunu da görüyorum ki bu süreçle ilgili kırgınlık ve hakaret anlamında kendini bilmezlerin olduğu bir düzenekte de, bu düzenek içersinde olan hiç bir seyirciye de, hadi herkese aynı şekilde aynı gözle bakalım gibi bir bakışımızda tabi ki olmaz. Fenerbahçeli yöneticileri 'gelmeyin' şeklinde bir ifade de tabi ki kullanmıyoruz. Bir yanlış anlaşılma olmasın.

FENERBAHÇE-CEMAAT İLİŞKİSİ BİZİ İLGİLENDİRMİYOR

Başkan Usta, son günlerde şike süreciyle alakalı yapılan, 'Kumpas' operasyonlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu, Sabahtan beri kulüpteyim ve birkaç toplantı yaptık. Arada haberim oldu bahsedilen operasyondan. Ben o operasyonları şöyle değerlendiriyorum. Burada iki temel konu var; birincisi, 'Türkiye'de şike yapılmış mıdır' Bu işin bir boyutudur. İikincisi ise, 'Bu işin içinde operasyon yapılan cemaat-Fenerbahçe ilişkisi var mıdır' Bizi Fenerbahçe- cemaat ilişkisi ilgilendirmiyor. Bizi, 'Şike yapıldı mı, yapılmadı mı' bu ilgilendiriyor. Şike konusunda net bir şekilde yapılıp yapılmağını, 'UEFA'nın Fenerbahçe şike yapmıştır' kararında görüyoruz. CAS da, 'Şike yapılmıştır' diyor. Bizi ilgilendiren budur. Bu nedenle kaybettiğimiz şampiyonluklarla ilgili haklarımızın peşindeyiz. Sonuna kadar en kararlı şekilde sürdüreceğiz diyerek açıklamalarını noktaladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Başkanı Usta Bu Sene, Çile Senesi 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin Sanayi Şirketleri Kar Artışıyla İş Olanaklarına İyimser Bakıyor
    15:08 Çin Sanayi Şirketleri Kar Artışıyla İş Olanaklarına İyimser Bakıyor

    Çin'in önde gelen sanayi şirketleri, karlarındaki daimi artış sayesinde iş olanakları konusunda iyimserliğini koruyor. İmalat sektöründeki özel yatırımların bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 11,9 arttığı belirtilirken, şirketlerin yüzde 76'sının sanayi üretimlerinin bu yılın ikinci çeyreğinde büyümesini ya da sabit kalmasını beklediği ifade edildi. Büyük sanayi işletmelerinin sayısının da arttığı ve karlarının yükseldiği açıklandı.

  • Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu
    15:07 Denizli'de Sürücüsünün Çalıştırdığı Araç Alevlere Teslim Oldu

    Denizli'nin Çameli ilçesinde bir sürücünün otomobili çalıştırdıktan sonra aniden alevler yükseldi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldı. Araç kullanılamaz hale geldi ve yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Diyarbakır'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 4'ü çocuk 9 yaralı
    15:04 Diyarbakır'da hafif ticari araç şarampole devrildi: 4'ü çocuk 9 yaralı

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ahmet Z. yönetimindeki hafif ticari araç şarampole devrildi. Kazada sürücü ve araçta bulunan 4'ü çocuk 8 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldı. Araçtakilerin Dicle ilçesine düğüne gitmek üzere yola çıktıkları belirtildi.

  • Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü
    15:03 Fethiye'deki otel inşaatında çıkan yangın söndürüldü

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir otel inşaatının yanında bulunan konteynırlarda çıkan yangın, itfaiyenin 2 saatlik müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sırasında içeride kimsenin bulunmaması sevindirici bir durumken, işçiler güvenli bölgelere sevk edildi.

  • Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor
    15:03 Yılport Samsunspor, Adana Demirspor maçını kazanmak istiyor

    Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, 20 Nisan Cumartesi günü sahasında Yukatel Adana Demirspor ile yapacağı maçı kazanmak istiyor. Teknik direktör Markus Gisdol, Adana Demirspor'un güçlü bir rakip olduğunu belirterek, takımın maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gisdol, ayrıca takımın geldiği durumun iyi olduğunu ve sezon sonuna kadar ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini vurguladı.

  • Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor
    14:57 Market alevlere teslim oldu: Söndürme çalışmaları sürüyor

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir markette başlayan ve hızla büyüyen yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.


Advertisement