Trabzonspor'da 2 Kadro Dışı İçin İddialar Ortaya Atıldı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da 2 Kadro Dışı İçin İddialar Ortaya Atıldı

Trabzonspor\'da 2 Kadro Dışı İçin İddialar Ortaya Atıldı

Trabzonspor'da Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu'nun süresiz olarak kadro dışı bırakılması konusunda yönetim sessizliğini korurken operasyonun sebepleriyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

27.10.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Zeki Yavru ve Mustafa Yumlu'nun süresiz olarak kadro dışı bırakılması konusunda yönetim sessizliğini korurken operasyonun sebepleriyle ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

2 ŞOK KADRO DIŞI

Gaziantepspor karşısında alınan 4-4'lük beraberliğin ardından teknik direktör Vahid Halilhodziç'in özellikle defans oyuncularını eleştiren açıklamaları ve ardından 2 şok kadro dışı, gözlerin bu olayın sebepleri üzerine çevrilmesine yol açtı.

İL.K OLARAK KAPTANLIK MESELESİ

Kararın kulübün internet sitesi kanalıyla açıklanmasının ardından önce Mustafa Yumlu'nun kadro dışı bırakılmasıyla ilgili olarak 'kaptanlık tartışması' iddiası ortaya çıktı. Kaleci Onur'dan sonra takımın ikinci kaptanı olan Mustafa Yumlu'nun uzun süren sakatlığının ardından sahalara döndüğü Gaziantepspor maçında sahaya kaptan olarak çıkmak istediği, ancak teknik direktör Halilhodziç'in buna izin vermediği öne sürüldü. Halilhodziç'in sahaya kaptan olarak Bosingwa'nın çıkmasına onay verdiği, Mustafa Yumlu'nun ise soyunma odasında bu konudaki rahatsızlığını dile getirdiği ileri sürüldü. Mustafa'nın bu tartışmanın ardından sahadaki olumsuz performansının da alınan kararda etkili olduğu belirtildi.

SOYUNMA ODASINDA TARTIŞMA

Bordo mavili takımın başka iddia Gaziantepspor karşısında alan paylaşımı ve adam markajında bir türlü anlaşamayan, yenilen gollerde büyük hataları bulunan Mustafa Yumlu ve Essaid Belkalem'in maçın ardından soyunma odasında tartıştığı söylentisi oldu. Bu tartışma sırasında Zeki Yavru'nun da Mustafa'ya destek vermesi, takım içinde çeşitli gruplaşmaların olduğu yönünde algılandı. Oyuncularıyla Gaziantepspor maçının ardından soyunma odasında hiç konuşmayan ve tartışmaları sessizce izleyen Vahid Halilhodziç'in yönetimin kadro dışı bırakma kararına da sessiz kalarak destek verdiği belirtildi.

BAŞKAN ONAY VERDİ Mİ

Soyunma odasında yaşanan bu 2 gelişmeyi duyan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da, Gaziantepspor maçındaki performansları nedeniyle sinirlendiği, Trabzon kökenli 2 futbolcunun yönetim toplantısında gündeme gelen kadro dışı bırakılmasına onay verdiği de öne sürüldü.

Öte yandan yönetimin teknik direktör Vahid Halilhodziç'in raporu ve onayı olmadan böyle bir karar alamayacağı ve operasyonun tamamen Boşnak teknik adamın bilgisi ve isteği dahilinde yapıldığı da iddialar arasında bulunuyor. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da 2 Kadro Dışı İçin İddialar Ortaya Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement