Trabzonspor'da Benim İçin Bu Sene Çok Zor Günler Geçecek" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Benim İçin Bu Sene Çok Zor Günler Geçecek"

Trabzonspor\'da Benim İçin Bu Sene Çok Zor Günler Geçecek"

– GAZİANTEPSPOR'a son andaki golle alınan 4–4'lük beraberlik ve kadro tercihi yüzünden yine eleştiri oklarına hedef olan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, "Bildiğim tek şey var. Trabzonspor'da bu sene benim için çok zor günler geçecek" dedi.

27.10.2014 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– GAZİANTEPSPOR'a son andaki golle alınan 4–4'lük beraberlik ve kadro tercihi yüzünden yine eleştiri oklarına hedef olan Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodziç, "Bildiğim tek şey var. Trabzonspor'da bu sene benim için çok zor günler geçecek" dedi.

"OYUNCULARIM DA KENDİNİ ELEŞTİRMELİ"

Trabzonspor'da Mersin İdmanyurdu ve Lokeren galibiyetiyle oluşan bahar havası kısa sürerken Vahid Halilhodziç, Gaziantepspor maçında oyuncularının yenilen gollere verdiği reaksiyonun olumlu olduğunu, ancak defansif yönden negatif bir görüntü çizdiklerini belirtti. Halilhodzic, 4-4'lük maçı değerlendirirken şöyle konuştu:

"Nasıl goller yediğimizi gördünüz. Muhtemelen bazı oyuncularımız kendi evimizde oynadığımız zaman baskı altında oluyor. Bir haftanın içinde 3 maçı oynamanın konsantrasyon ve mantalite yönünden zor olacağını biliyordum. Birebir markajlarda tamamen eksiklik yaşadık. Bazı oyuncular donakaldı, kendini kaybetti. Oturup kendime bazı sorular sormalıyım. Bazı konularda kendimi eleştirmeliyim. Aynı şekilde bazı oyuncularımız da kendilerini eleştirmeli."

KONTENJAN ENGELİ

Bordo mavili takımındaki rotasyon konusuna da değinen Vahid Halilhodziç, şunları söyledi:

"Bir haftada 3 maç oynadığımız zaman diğer oyunculara da fırsat vermeniz gerekir. O şartlar altında da hesabınızı şöyle yaparsınız; diğer oyunculara forma şansını veririm ve bakarım ki, Trabzonspor formasını taşıyabiliyorlar mı, gerekenleri yerine getirebiliyorlar mı? Gaziantepspor maçında hata var mı yok mu bilmiyorum? Çünkü 4 gol atmışız. Ama bu şekilde 4 gol yediysek, defansta belki yanlış kararlar almışımdır. Ama bir de şu çerçeveden bakın; başka seçeneğim var mıydı? Yabancı kontenjanı nedeniyle takımla ne kadar oynamak zorunda kaldım, sahada gördünüz. Aslında dışarı çıkarmam gereken başka oyuncular varken, bu sınırlama yüzünden iş bambaşka boyuta geçti. Gaziantepspor maçında defansif olarak yeterince konsantre değildik. Oyuncuların panik halini gördüm. Bu yönlerini de böylece keşfetmiş oldum. İsterseniz benim sırtıma yükleyin bunu. Benim hatam olabilir. Buna da bir şey demem. Ama ben hata yaptığım zaman nerede hata yaptığımın farkına varabiliyorum ve bu nedenle kendi kendimi de kolayca eleştirebiliyorum. Ama herkese şans tanıdım diyebilirim artık."

"TİTREYEN OYUNCULAR VARDI"

Maçta konsantrasyon eksikliğinin bariz şekilde ortaya çıktığını belirten Halilhodziç,

sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir hafta içinde bu kadar yoğun maç trafiğinde 3 maç peş peşe oynadığınız zaman diğer oyunculara forma şansı vermek, aslında hepsi için ekstra bir motivasyondur. İlk iki gol tamamen konsantre eksikliği. İlk kez kornerden gol yiyoruz. Markajda kimse yoktu. Maç öncesinde herkesin rolü çok basit biçimde dağıtılmıştı. Her oyuncu hangi oyuncuyu markajda tutması gerektiğini çok iyi biliyordu. Bazı oyuncular çok oynuyor olabilir. Mustafa ağır bir sakatlıktan döndü ve ilk kez sahaya çıktı. Oyuncularımın Gaziantep maçında konsantrasyonları yetersizdi. Taraftar da ıslıklamaya başladığı zaman, oyuncularımız uluslararası oyuncular değil ki sahada sakin kalsınlar. Hemen seyircinin baskısı altında kaldılar. Bazı oyuncularım eminim ki titrediler. Güven eksikliği yaşadılar. Şu anda takımımı korumak durumundayım. Her ne olumsuzluk yaşandıysa, hepsini bana yükleyin. Karabükspor karşısında da tuhaf goller yedik ve takım dağıldı. Gaziantep maçında da aynısı oldu. Ama bu kez reaksiyon gösterdi oyuncularım. Tabii ki kendi evimizde 4 gol yeme fırsatı vermemelisiniz rakibe. Bunu yaşamamalıydık."

"ZOR GÜNLER GEÇECEK"

Maçta bazı taraftarların kendisini istifaya davet etmesiyle ilgili değerlendirmede de bulunan Boşnak teknik adam, şöyle dedi:

"Bu zor süreçte eleştirileri kabul etmem gerekiyor. Bir çok taraftarın, (istifa et) dediğini görmedim, bir çoğunun alkışladığını gördüm. Vahid de yuhalanacaksa, ıslıklanacaksa, eleştirilecekse yapılsın. Ama benim bildiğim tek bir şey var ki; benim için bu sene Trabzonspor'da zor günler geçecek, çok zor günler."

YEREL BASINDAN ELEŞTİRİ

Trabzonspor'un Gaziantepspor karşısında aldığı 4–4'lük beraberlik, yerel gazetelerde yankı buldu, Vahid Halilhodziç'e kadro tercihi nedeniyle çok sert eleştiriler yöneltildi. Son Nokta Gazetesi, "Maceraperest Vahid! Çok iyi giden takımın düzenini bozdu, Trabzon'u bu sonuca mahkum etti", Günebakış Gazetesi, "Vahid Hoca'ya rağmen. Vahid'in hediyesi. Boşnak teknik adamın fantazileri evimizde Gaziantep'ten 4 gol yediğimiz maçta hüsranı getiriyordu", Karadeniz Gazetesi, "Sana bir tek sözümüz var.. Sen oyna Vahid sen oyna.. Cardozo, Waris gibi yıldızları kenarda tutarsın.. İshak Doğan'a kafayı takıp takımı sol beksiz bırakırsın.. Tek tel dökülen Medjani'den ısrar edersin.. Mehmet Ekici gibi bir silahı kadroya almazsın" ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu. Taka Gazetesi'de, "Halilhodziç'in varlığı, Onur'un yokluğu: 4–4", Karadeniz'in Sesi Gazetesi, "Üzülsek mi sevinsek mi?", Kuzey Ekspres, "Güler misin, ağlar mısın?" manşetleriyle çıktı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Benim İçin Bu Sene Çok Zor Günler Geçecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı
    11:23 Edirne'de Son Bir Haftada 124 Aranan Şüpheli Yakalandı

    Edirne Valiliği, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin son bir haftada çeşitli suçlardan aranan 124 şüpheliyi yakaladığını açıkladı. Emniyet ve asayişin sağlanması için çalışmaların devam edeceği belirtildi.

  • Erkenci karpuzda çiftçilerin zorlu mesaisi, ilk hasat Mayıs sonunda bekleniyor
    11:21 Erkenci karpuzda çiftçilerin zorlu mesaisi, ilk hasat Mayıs sonunda bekleniyor

    Hatay'ın Erzin ilçesinde sera yöntemiyle erken olgunlaşan karpuzda çapa mesaisi sürerken, erkenci üründe Mayıs sonunda hasat bekleniyor. Kumun avantajını kullanarak yetiştirilmeyen yerde karpuz yetiştiriliyor. Mayıs sonunda erkenci karpuzda hasadın başlayacağını belirten çiftçi İnce, karpuz fiyatlarının tarla ile market arasında farklılık gösterdiğini ifade etti.

  • Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı
    11:21 Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı

    Tokat'a 71 kilometre uzaklıkta bulunan Alpudere köyünde, telefon hattı çekmemesi nedeniyle kadınlar evde sıkılıyordu. Köy muhtarı, kaymakam ve ilçe halk eğitim merkezi ile görüşerek dikiş nakış kursu açılmasına karar verdi. Ev işlerini tamamlayan kadınlar, köy konağında açılan kursa katılarak vakitlerini değerlendiriyor. Kurs kapsamında, tahta baskılar ile kumaşları boyama, dikiş ve nakış gibi el işleri öğretiliyor. Kursiyerler, istedikleri her türlü ürünü geliştirme imkanı buluyor.

  • DSİ, Nevşehir'e 2,8 milyar liralık yatırım yaptı
    11:21 DSİ, Nevşehir'e 2,8 milyar liralık yatırım yaptı

    Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, son 21 yılda Nevşehir'e 2 milyar 851 milyon 646 bin lira değerinde 59 tesis inşa ettiklerini bildirdi. Balta, ayrıca kente 3 baraj, 2 gölet ve 8 yeraltı depolaması inşa ederek 50,24 milyon metreküp su depolama hacmine ulaştıklarını ve 4 içme suyu tesisi ile yaklaşık 155 bin 968 kişinin ihtiyacını karşılayacak olan yıllık 5,14 milyon metreküp içme suyu temin ettiklerini belirtti. Ayrıca, 24 taşkın koruma tesisi ile şehir merkezi, 24 yerleşim yeri ve 1200 dekar arazinin taşkın kontrolünü sağladıklarını ve 6 taşkın koruma tesisinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Balta, ayrıca 6 HES Tesisi'nin işletmeye alındığını ve bu tesisler sayesinde yıllık 815 milyon lira katkı sağladıklarını ve 148 bin 750 hanenin enerji ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

  • Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, turizmi 12 aya yaymayı hedefliyor
    11:20 Kemer Belediye Başkan Adayı Rahman Şeker, turizmi 12 aya yaymayı hedefliyor

    Antalya'nın Kemer ilçesinde Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan adayı Rahman Şeker, turizm odaklı çalışacağını belirterek, deniz, kum ve güneş destinasyonunun yanı sıra tarih, kültür, doğa, sağlık ve spor turizminde ölü sezon dediğimiz kasım ile mart arasında çeşitli etkinlikler düzenleyeceğini söyledi. Şeker, ayrıca Antalya Havalimanı'ndan Kemer'e geliş süresini kısaltmayı, doğal gaz getirerek kış sezonunda maliyeti azaltmayı ve alternatif turizm çeşitliliğini artırmayı hedeflediğini belirtti.

  • Özdemir Asaf'ın 100. Yaşı Yalnızlık Paylaşılmaz Etkinliğiyle Kutlandı
    11:19 Özdemir Asaf'ın 100. Yaşı Yalnızlık Paylaşılmaz Etkinliğiyle Kutlandı

    Cumhuriyet dönemi Türk edebiyatı şairlerinden Özdemir Asaf'ın 100. yaşı, Yapı Kredi Kültür Sanat'ta düzenlenen 'Yalnızlık Paylaşılmaz' etkinliğiyle kutlandı. Etkinlikte, Özdemir Asaf'ın kendi sesinden dinletilen şiirlerin yanı sıra, sanatçılar tarafından yazılan şiirler müzik eşliğinde seslendirildi.

  • Pınar Karşıyaka Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sırada
    11:18 Pınar Karşıyaka Basketbol Süper Ligi'nde ikinci sırada

    Pınar Karşıyaka, bu sezon Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe'den sonra en çok sayı üreten takım oldu. İzmir ekibi, 24 maçta 2 bin 118 sayı atarak, play-off mücadelesi için iyi bir konumda bulunuyor.


Advertisement