Trabzonspor'da Deniz Yılmaz Ayağına Darbe Alınca Antrenmanı Terketti - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Deniz Yılmaz Ayağına Darbe Alınca Antrenmanı Terketti

Trabzonspor\'da Deniz Yılmaz Ayağına Darbe Alınca Antrenmanı Terketti

Yeni sezonun hazırlıklarını Hollanda'nın Arnheim kentine bağlı Renkum kasabasında sürdüren Trabzonspor'un bu sabahki antrenmanında Deniz Yılmaz, ayağına darbe alınca çalışmayı terketmek zorunda kaldı.

06.07.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonun hazırlıklarını Hollanda'nın Arnheim kentine bağlı Renkum kasabasında sürdüren Trabzonspor'un bu sabahki antrenmanında Deniz Yılmaz, ayağına darbe alınca çalışmayı terketmek zorunda kaldı.

DAYANIKLILIK TESTİ YAPILDI.

Bordo mavili takım, bu sabah teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde bir antrenman yaptı. Antrenmanın ilk bölümünde bordo mavili oyunculara, Yo-Yo dayanıklılık testi uygulandı.

MEDJANİ ANTRENMANDA

Trazonspor'da izni biten Medjani'de kampa katıldı. Medjani'nin de katıldığı bugünkü antrenmana 31 futbolcu yer aldı. Antrenmanda güç arttırıcı hareketlerden sonra taktik çalışmaya geçildi.

AYAĞINA DARBE ALDI ANTRENMANI BIRAKTI

Hücum ve savunma varyasyonlarının uygulandığı çalışmada Deniz Yılmaz, ayağına darbe aldı. Deniz Yılmaz, darbe nedeniyle antrenmanı terk etmek zorunda kaldı.

"SİZE MALZEME VERİYORUM"

Teknik direktör Şota, antrenmanda oyunu sık sık durdurarak oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu. Şota, çalışmanın sonunda top sektirdikten sonra basın mensuplarına dönerek, "Size de malzeme veriyorum. Daha ne yapayım" sözleriyle herkesi güldürdü. - Arnheimhollanda

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Deniz Yılmaz Ayağına Darbe Alınca Antrenmanı Terketti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement