Trabzonspor'da Gözler Keçiörengücü ve Beşiktaş Maçlarına Çevrildi - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor'da Gözler Keçiörengücü ve Beşiktaş Maçlarına Çevrildi

Trabzonspor\'da Gözler Keçiörengücü ve Beşiktaş Maçlarına Çevrildi

Trabzonspor'da gözler, Ziraat Türkiye Kupasında Perşembe günü Keçiörengücü, hafta sonunda da Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmalara çevrildi.

02.12.2014 10:46  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde olmak üzere bu sezon ilk kez 4 maç üst üste kazanan Trabzonspor'da gözler, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Keçiörengücü, hafta sonunda da Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmalara çevrildi.

Teknik direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği karşısında aldıkları galibiyetle zirveye yarışlarını sürdürdüklerini ve ligin sonuna kadar bu mücadele içerisinde olmak istediklerini belirtti.

Gençlerbirilği maçının geride kaldığını ve önlerinde Keçiörengücü ile oynayacakları karşılaşmanın bulunduğunu ifade eden Yanal, bu karşılaşmada rotasyon yapacaklarını söyleyerek, şöyle devam etti:

"Bütün oyuncuları oynatmak adına, kupa maçında ufak bir rotasyon olacak. Daha oynatmadığımız oyuncular var. Çünkü ondan sonra Beşiktaş ve Legia Varşova maçlarını oynayacağız. Sonra da çok güçlü rakiplerle ligde devam edeceğiz. Dayanıklılığı ve mücadele gücü yüksek, koşup mücadele etmekten zevk ve keyif alan bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Bunu daha iyi formatta oynayabileceklerini, daha disiplinli, daha uzun süre kaliteli oynayabileceklerini düşünüyorum. Eksiklerimizin olduğunun farkındayız ve bunun psikolojik ortamdan kaynaklandığını düşünüyorum"

Beşiktaş maçı

Ligdeki hakem hatalarının Beşiktaş maçı öncesinde endişeye yol açıp açmadığıyla ilgili de görüşlerini açıklayan Ersun Yanal, şunları kaydetti:

"Kaliteli bir takımla oynayacağız. Beşiktaş ikinci sezonu, hiç bozmadı. Bozmadan da devam ediyor. Çok nokta atışlarla transferler yaptı. Oynadıkları oyun belli. Her geçen gün mücadelesini ve kalitesini artırıyor. Biz saha içinde kalmaya hep gayret gösterdik. Ben saha içinde kalma gayretimi yine bu maçta da göstereceğim. Oyuncularımla da saha içinde olma gayreti içinde neler yapabileceğimizi planlayıp sahaya çıkıp oynayacağız. Bizim en son konuşacağımız ya da düşüneceğimiz şey hakemlerle veya yönetenlerle ilgili kısmı. Çünkü bizim konsantre olmamız gereken şey oyunumuz. Rakibimizin güçlü ve zayıf yanlarına konsantre olmalıyız. Umarım, dilerim hatalar olmaz. Futbol güzel bir oyun. Hatalar elbette var ama umarım bizim o maçımızda her şey güzel olur. Futbol adına kimsenin hata yapmadığı bir oyun sergilenir. Herkes de umarım keyif alır."

Beşiktaş maçının çok önemli olduğunu ifade eden Yanal, "Lig çok uzun. Oynayacağımız o kadar çok maç var ki. Ben buraya geldiğimde 15 puanlık bir kayıp vardı. Puan farkının açılacağı ya da kapanacağı maçlardan biri. Puan farkını sezon sonuna kadar kapatmak niyetindeyiz. Her maçımızı da bu şekilde değerlendiriyoruz. Futbol üç ihtimalli bir oyun. Sonuçta güçlü bir rakiple oynayacağız ama bizim her maçı kazanmak için oynayacağımızı herkes biliyor. En azından Trabzonspor'un artık hangi zorlukta ve hangi tempoda oynayabilecek bir rakip olduğunu da herkes biliyor. Biz de en az Beşiktaş kadar kazanmaya yakınız. Ben şansları eşit görüyorum. O gün mücadelede fırsatları değerlendiren kazanacaktır. Kazanmak kadar güzel oynamak istiyoruz" diye konuştu.

Taraftara çağrı

Türkiye'deki genel durumun Trabzonspor tribünlerine de yansıdığını vurgulayan Ersun Yanal, "Sitem etmeyeyim, çünkü Türkiye'deki genel durum bu ama bu takımın herkese keyif vereceği kesin. Eğlenecekleri, 'Bizim takımımız bu' diyecekleri kesin. Herkes gelip takımını bir de tribünde görürse çok daha iyi olur diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor'da Gözler Keçiörengücü ve Beşiktaş Maçlarına Çevrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement