Trabzonspor'da İç Transferde de Ayrılmalar Olacak - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da İç Transferde de Ayrılmalar Olacak

Trabzonspor\'da İç Transferde de Ayrılmalar Olacak

Yeni sezon öncesi birçok yabancı oyuncusuyla yollarını ayıracak olan Trabzonspor'da iç transferde de kopmalar olacağı bildirildi.

26.06.2016 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesi birçok yabancı oyuncusuyla yollarını ayıracak olan Trabzonspor'da iç transferde de kopmalar olacağı bildirildi.

AYKUT OSMANLISPOR'A

Trabzonspor'da savunma oyuncusu Aykut Demir'in Süper Lig ekiplerinden Osmanlıspor ile söz kestiği ve önümüzdeki hafta içerisinde kiralık olarak gerçekleşebilecek anlaşmanın resmiyet kazanacağı kaydedildi.

İshak Doğan'ın da Kardemir Karabükspor ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Trabzonspor'da ayrıca Erkan Zengin'in kendisine kulüp baktığı ifade edildi. Bu arada kadroda düşünülmeyen Özer Hurmacı ile Sefa Yılmaz'ın ise gitmemek için direttiği belirtildi.

CAVANDA VE DOUGLAS'A DA TALİP VAR

Trabzonspor, yeni sezonda kadroda düşünmediği sağ bek Luis Cavanda ve savunma oyuncusu Douglas Franco Teixeira ile yolarını ayırıyor. Bordo mavililerin Cavanda'nın transferi için 1 milyon 600 bin Euro bonservis ücreti karşılığında İspanya'nın La Liga ekiplerinden Espanyol ile anlaştığı öğrenildi. Douglas için Portekiz ekibi Sporting Lizbon ile el sıkışan Trabzonspor'un bu transferden kasasına 1 milyon 500 bin Euro koyacağı belirtildi.

YANAL TRABZON'A GELİYOR

Bu arada Fransa'da Euro2016 maçlarını yorumlayan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, yarın Trabzon'a gelerek ipleri eline alacak. Yeni sezon öncesi bordo mavili takımda tam anlamıyla göreve soyunacak olan Yanal'ın 3 Temmuz'da Slovakya'da başlayacak ilk etap kampına kadar tempoyu biraz daha artıracağı belirtildi. Futbolcularıyla özel bir toplantı yapacak olan Yanal'ın Trabzon'da Başkan Muharrem Usta ile de bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.

YUSUF ERDOĞAN: "ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI"

Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Yusuf Erdoğan, sosyal medya hesabından takım arkadaşları Muhammet Demir, Aytaç Kara ve Okay Yokuşlu ile birlikte çektirdiği  fotoğrafı paylaşarak yeni sezon öncesi umut dolu mesajlar verdi. "Şimdi birlik olma zamanı" diyen 23 yaşındaki Yusuf Erdoğan, şöyle devam etti:

"Hepsi ayrı değer, hepsi kardeş. İnşallah bu yıl tek yumruk olup, sahada bir olacağız. Kötü günleri unutup, güzel günleri göreceğiz. Şimdi birlik olma zamanı. Bambaşka bir Trabzonspor için çalışma zamanı."

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da İç Transferde de Ayrılmalar Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement