Trabzonspor'da Milli Üzüntü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Milli Üzüntü

Trabzonspor\'da Milli Üzüntü

A Milli Takım'ın, Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta Trabzonspor'dan aday kadroya çağrılan oyuncuların forma giyememeleri bordo-mavili takımda üzüntüye yol açtı.

04.09.2015 12:06  Güncelleme: 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım'ın, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 7. maçında Letonya ile 1-1 berabere kaldığı maçta Trabzonspor'dan aday kadroya çağrılan oyuncuların forma giyememeleri bordo-mavili takımda üzüntüye yol açtı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, bordo-mavili takımdan kaleci Onur, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan'ı Letonya ve Hollanda ile oynanacak maçların aday kadrosuna davet etti. A Milli Takım'ın 3 Eylül Letonya ile oynadığı maçta Trabzonsporlu oyuncuların forma giymemesi bordo-mavililerde milli üzüntüye yol açtı.

Spor Toto Süper Lig'de, Bursaspor, Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor maçlarında 7 puan çıkartarak ligin zirvesinde yer alan Trabzonspor'dan A Milli Takım'a çağrılan 3 oyuncununda sahada yer alamaması, bordo-mavili taraftarlarında sosyal medya üzerinden tepkisini yol açtı.

SHOTA, "DAHA İYİ DÖNECEĞİZ"

Trabzonspor Teknik Direktörü Shota Arveladze, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip daha iyi bir düzeyde geri döneceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetleri sonrası 9 puana ulaşmayı hedeflediklerini ancak bunu başaramadıklarını belirten Shota Arveladze, "Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada eksiklerimizi giderme adına önemli bir fırsat, milli takım kamplarında bulunan oyuncularımız bizimle birlikte olmasa da eksiklerimizi ve yanlışlarımızı gözden geçiriyoruz" ifadesini kullandı.

Güven sorununu gidermek zorunda olduklarını ifade eden Gürcü teknik adam, "Top bizde kalması için uğraşan bir takımız. Acele ediyoruz. Acele ettiğimiz zaman da oyunu bazen karıştırıyoruz. Bunun güven meselesinden kaynaklandığını düşünüyorum. Kazandıkça bu sorunu gidereceğiz" dedi.

HOPA'YA DESTEK

Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde sel ve heyelan felaketinden etkilenen Artivi'nin Hopa İlçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak. 8 kişinin öldüğü, 3 kişinin kaybolduğu sel ve heyelanlar nedeniyle büyük bir yıkım yaşayan Hopa'ya gidecek olan Trabzonspor'da yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, afetzedelerle bir araya gelerek moral vermeye çalışacak. Bu arada Trabzonsporlu futbolcuların kendi aralarında topladıkları bir miktar yardımı da Hopa'daki afetzedelere vereceği öğrenildi. Bordo-mavili kafile ilk ziyaretini ise Hopa Kaymakamlığına yapacak.

MİLLİ ARADA ÇAYKUR RİZESPOR İLE DOSTLUK MAÇI

Trabzonspor kafilesi sel ve heyelan felaketinin yaşandığı Hopa dönüşü Rize'de Çaykur Rizespor ile de bir hazırlık maçı oynayacak. Rize Şehir Stadyumu'nda yarın akşam saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada teknik direktör Shota'nın şimdiye kadar şans bulamayan oyunculara daha fazla görev vermesi ve son durumlarını göreceği belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Milli Üzüntü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement