Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak Şoku - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak Şoku

Trabzonspor\'da Onur Recep Kıvrak Şoku

Sol dizinden sakatlanan başarılı kalecinin 6 ay sonra antrenmanlara başlayabileceği bildirildi.

03.10.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde Trabzonspor'un dün akşamki Legia Varşova maçında sakatlanan kaleci Onur Recep Kıvrak'ın, 6 ay sonra antrenmanlara başlayabileceği bildirildi.

Kulüp doktoru Hakan Bozdoğan, yazılı açıklamasında, maçta sakatlanmasının ardından futbolcuya yapılan ilk müdahalede ciddi bir durum olduğunun tespit edildiğini belirterek, "Bugün çekilen MR neticesinde Onur'un sol diz ön çapraz bağlarında kopukluk teşhis edildi. Bu nedenle kaptan Onur'un operasyon geçirmesi gerekiyor. Operasyonun iyi geçmesi halinde Onur 6 ay sonra antrenmanlara başlayabilecek" ifadelerini kullandı.

Maç sırasında sol elmacık kemiği kırılan Avraam Papadopoulos'un da operasyon geçirdiğini vurgulayan Bozdoğan, "Avraam'ın sol elmacık kemiğinde kırık tespit ettik. Bu sabah küçük bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi ve birkaç gün dinlendikten sonra özel bir maske ile antrenmanlara başlayabilir" değerlendirmesinde bulundu.

Bozdoğan, sol ayak bileğinde şişlik ve ödem bulunan Kevin Constant'ın da rutin kontrollerinin yapıldığını, çekilen MR neticesinde sağlık durumu hakkında kesin bilgi edineceklerini kaydetti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement