Trabzonspor'da Joao Pereira kadro dışı bırakıldı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Joao Pereira kadro dışı bırakıldı

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın kadro planlamasında düşünmediği ve yardımcı antrenörlük teklif ettiği sağ bek oyuncusu Joao Pereira kadro dışı bırakıldı.

22.01.2021 15:01  Güncelleme: 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor' da teknik direktör Abdullah Avcı'nın futbolcu olarak kadroda düşünmediği ancak antrenörlük için kendisine teklif sunduğu 36 yaşındaki Joao Pereira, futbol oynamaya devam etmek istediğini açıklamasının ardından bugün yapılan antrenmana alınmadı.

Dün gerçekleştirilen antrenmanda yer alan ancak daha sonra kendisine kadro dışı kararı bildirilen tecrübeli oyuncu, bugün yapılan antrenmanda yer almadı.

KARŞILIKLI ANLAŞARAK YOLLAR AYRILACAK

Sosyal medya hesabından da futbol oynamak için kendini halen formda hissettiğini ve futbol yaşantısını sürdürmek istediğini belirten Pereira ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrılması, deneyimli oyuncuya verdiği hizmetler dolayısıyla da teşekkür edilmesi bekleniyor.

Trabzonspor'da bu sezon Bilal, Diabate ve Plaza da kadro dışı bırakılmıştı.

Trabzonspor\'da Joao Pereira kadro dışı bırakıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Joao Pereira kadro dışı bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.

  • TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca, Hakem Sinan Bilen'in itirazı kısmen kabul edildi. Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı reddedildi. Beşiktaş'ın AFDK'nın kararına itirazı da reddedildi.

  • Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere
    17:38 Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere

    Seferihisar'da İzmirlilerin yeşille buluşup dinlenebileceği, temiz havada yürüyüş ve spor yapabileceği Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı çalışmalarında yüzde 50 seviyesine gelindi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Seferihisar'ın değerine değer katacak bir çalışma olduğunu söyledi.

  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.


Advertisement