Trabzonspor'da Üzgün Ama Umutlu - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Üzgün Ama Umutlu

Trabzonspor\'da Üzgün Ama Umutlu

Lige iki galibiyetle başlayan Trabzonspor'un sahasında Akhisar Belediyespor'la berabere kalarak puan kaybetmesi, 'nazar boncuğu' olarak nitelendirilirken oyun ve mücadele beğenildi.

31.08.2015 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige iki galibiyetle başlayan Trabzonspor'un sahasında Akhisar Belediyespor'la berabere kalarak puan kaybetmesi, 'nazar boncuğu' olarak nitelendirilirken oyun ve mücadele beğenildi.

3'TE 3 OLMADI

Bursaspor ve Beşiktaş galibiyetlerinin ardından Akhisar Belediyespor'u da yenerek 10 sezon aradan sonra lige 3'te 3 yaparak başlamak isteyen Trabzonspor, arzuladığı sonucu alamadı. Bordo mavili takım, Akhisar Belediyespor'la 2-2 kalırken kaybettiği 2 puanın üzüntüsünü yaşadı. Teknik Ddrektör Şota Arveladze ise takımının ortaya koyduğu oyun ve kazanma hırsı nedeniyle bordo mavili futbolcularını tebrik etti.

"HESAPTA YOKTU"

Trabzonspor'u bu tür puan kayıplarında sert tenkitler yapan yerel basın da bordo mavili takımı eleştirmedi ve geleceğe yönelik olumlu sinyaller alındığını vurgulayan başlıklar attı. Karadeniz Gazetesi, "Bu da nazarlık olsun. Hesapta hiç yoktu" başlığını kullanırken, Günebakış Gazetesi, "Trabzon'da Fırtına hız kesti. Bursa ve Beşiktaş'ı deviren Trabzonspor Akhisar'a diş geçiremedi. Nazar boncuğu olsun" başlıklarını kullandı.

Son Nokta Gazetesi, "Direkten dönen liderlik. Kaçan balık büyük olur. İlk iki hafta fırtına gibi esen Trabzonspor, Avni Aker'de göze geldi, Akhisar'ı geçemedi" ifadeleriyle maçı okuyucularına duyurdu. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "Bu hiç olmadı. Trabzonspor Akhisar engeline takıldı, 10 yıl sonra 3'te 3 yapma şansını kaçırdı" dedi.

"FIRSAT KAÇTI"

Trabzonspor'un bugüne kadar Akhisar Belediyespor'la oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde ettiğini hatırlatan Taka Gazetesi ise, "Sürpriz değil, Akhisar! Trabzonspor kritik eşikten geçemedi, yine Akhisar'a takıldı" derken, İlkhaber Gazetesi, "Karahisar! Fırtına dindi, fırsat kaçtı" ifadesini kullandı.

2 GÜN İZİN

Trabzonspor teknik direktörü Şota, Akhisar Belediyespor maçının ardından milli takım arası nedeniyle oyuncularına izin verdi. Trabzonspor, hazırlıklarına çarşamba akşamı yapacağı antrenmanla başlayacak. Bu arada haftayı boş geçirmemek için de komşu ilin takımı Çaykur Rizespor'la Cumartesi akşamı bir hazırlık maçı oynanmasının planlandığı belirtildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Üzgün Ama Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement