Trabzonspor'da Yanal Hızlı Başladı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Yanal Hızlı Başladı

Trabzonspor\'da Yanal Hızlı Başladı

Trabzonspor'da Yanal hızlı başladıTolga SAĞLAM TRABZON, (DHA)Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, hızlı başladı, futbolcularına ilk iş olarak birliktelik mesajı verdi.

28.06.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da Yanal hızlı başladı

Tolga SAĞLAM TRABZON, (DHA)

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, hızlı başladı, futbolcularına ilk iş olarak birliktelik mesajı verdi.

EURO 2016'DA YORUM YAPIP DÖNDÜ

Euro 2016'da yaptığı yorumculuğun ardından pazartesi günü Trabzon'a gelen Ersun Yanal, önce bazı oyuncularıyla bir araya geldi. Ersun Yanal, kafası karışık olan Mustafa Akbaş, Zeki Yavru ve Güray Vural gibi oyuncularıyla görüştü. Oyunculara takımın önemli birer parçaları olduğunu belirten Ersun Yanal, ardından tüm oyuncularının katıldığı bir toplantı yaptı.

BİRLİKTELİK BAŞARIYI GETİRİR

Yeni sezonda uzun bir yolculuğa çıkacaklarını vurgulayan Ersun Yanal, bu yolda birlikteliğin önemine dikkat çekerek futbolcularına, Burada bir ekip olacağız ve birlikte hareket edeceğiz. Bunu sağlarsak başarı da gelecektir dedi.

GENÇLERDE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Trabzonspor'un 3 Temmuz'da Slovakya'da başlayacağı birinci etap kampı öncesi genç oyuncuları heyecan sardı. Yeni sezonda kadroda tutulacak gençlerin belirlenmesi için büyük önem taşıyan yurtdışı kamplarında, genç oyuncular A takımda kalıcı olabilmek için mücadele edecek.

Bordo mavili takımda Yusuf Yazıcı, Furkan Taş, Semih Karadeniz, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Muhammet Beşir, Ramazan Övüç'ün yanı sıra Batuhan Artarslan ve Gökhan Alsan, Slovakya kampında teknik adam Ersun Yanal'ın gözüne girmeye çalışacak.

WEBTV İÇİN GERİ SAYIM

Trabzonspor internet sitesinin yenilenmesinin ardından gözler webTV ve e-dergi uygulamalarına çevrildi. Kulüpten daha önce 1 Temmuz'da yürürlüğe gireceği açıklanan iki uygulama için de heyecanlı bekleyiş başladı. Youtube üzerinden yayın yapması planlanan TV kanalının 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete başlaması bekleniyor. Bordo mavililerde kulüp dergisinin de 1 Temmuz'dan itibaren dijital ortama geçeceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Yanal Hızlı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement