Trabzonspor'da Yanal ve Hurma'ya Kongre Şoku - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'da Yanal ve Hurma'ya Kongre Şoku

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesinin bordo mavili kulüpteki artçı sarsıntıları sürüyor.

26.06.2015 13:33  Güncelleme: 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerinde Yıldırım Demirören'e destek vermesinin bordo mavili kulüpteki artçı sarsıntıları sürüyor. Yönetim Kurulu'ndan üç kişinin istifa etmesi, yönetimin önümüzdeki hafta kongre kararını görüşmek üzere toplanacak olması en fazla transfer çalışmalarını sürdüren sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Ersun Yanal'ı şok etti.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'na tepkilerin ardı arkası kesilmiyor.

TFF seçimlerinde bordo mavili camianın uyarılarına ve tepkilerine rağmen Yıldırım Demirören'i destekleyen Hacıosmanoğlu'nun yönetiminden Ahmet Emre Turan, Köksal Sadıklar ve Ömer Demir istifa etmişti. Diğer yöneticilerin de önümüzdeki hafta içinde yapılması planlanan yönetim kurulu toplantısına kadar bekleyecekleri, bu toplantının ardından yeni bir yol haritası çizecekleri belirtildi. Yönetimde kongre kararı alınması konusunda görüş ayrılıkları olduğu, Başkan Hacıosmanoğlu'nun TFF seçimlerinde izledikleri stratejiyle ilgili açıklamasının ardından görevde kalan yöneticilerin son kararlarını verecekleri ifade edildi.

Bu arada dün İstanbul'da transferdeki son gelişmeleri görüşmek üzere bir araya gelen Sportif direktör Süleyman Hurma ve teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişmeler karşısında adeta şok oldukları belirtildi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun durum netleşene kadar transfer çalışmalarına ara verme kararı aldığı ileri sürüldü. Bu durumda bir çok futbolcuyla ve menajerle görüşen Hurma, şimdilik bu görüşmeleri askıya aldı. Yönetimin durumu netleşene kadar Hurma'nın transfer görüşmelerini düşük profilde sürdüreceği vurgulandı.

Öte yandan tedavisi nedeniyle Amerika'da bulunan ve önceki gün Türkiye'ye dönen Teknik direktör Ersun Yanal'ın da, hem kampa bir hafta kalmasına rağmen hala transfer yapılamaması, hem de yönetimin durumu nedeniyle büyük rahatsızlık duyduğu ifade edildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'da Yanal ve Hurma'ya Kongre Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement