Trabzonspor'dan Veda Organizasyonu - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor'dan Veda Organizasyonu

Trabzonspor\'dan Veda Organizasyonu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda organizasyonun biletlerinin satışa çıktığı bildirildi.

21.08.2016 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda organizasyonun biletlerinin satışa çıktığı bildirildi.

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 24 Ağustos Çarşamba günü Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda organizasyonu düzenleneceği belirtildi.

Organizasyona ait biletlerin yarın saat 13.00'de satışa çıkacağı aktarılan açıklamada, "Hüseyin Avni Aker, kulübümüzün en önemli mihenk taşı. Bizi biz yapan her şeyi orada kazandık. 7 şampiyonluğumuzu, kupalarımızı orada kaldırdık. Sevinçlerimizi ve hüzünlerimizi hep orada yaşadık. Yağmurda ıslandık, karda üşüdük ama vazgeçmedik. Orada bütünleştik orada efsane olduk. Evet, şimdi Avni Aker'den aldığımız ruhla yeni mabedimize yolculuk zamanı. Ama O'nu arkamızda bırakmadan aksine O'nun ruhuyla Akyazı'ya gitme zamanı. Giderken de güzel bir veda busesi koyarak ayrılmak istiyoruz elbette." ifadeleri kullanıldı.

Açıklamada, taraftarların stadı, Avni Aker'in şanına yakışır bir şekilde doldurmasının beklenildiği vurgulanarak, biletler Ziyabey Tesisleri ile Avni Aker Stadı'ndaki gişelerden satılacağı bildirildi.

Bilet fiyatlarının kale arkaları 30, Maraton 45, Kapalı 61, VIP 99 lira olduğu ifade edilen açıklamada, bütün biletlerin, yeni sezon formalarında hediye çeki olarak kullanılabileceği, taraftarların hem passolig kartlarına yükleme yapabileceği hem de kağıt bilet alabileceği belirtildi.

Organizasyon programı

Açıklamada veda organizasyonunun programı şu şekilde kaydedildi:

"Saat 17.00: Kapıların açılışı,

Saat 19.00: Program başlıyor (Avni Aker'i ve efsanelerimizi anlatan videolar),

Saat 19.20-20.00: Sanatçılarımızın konseri Cengiz Selimoğlu, Furkan Derya ve İlyas Derya, İlknur Yakupoğlu, Özgür Babacan ve İrfan Seyhan, Salih Yılmaz, Kaptan Yılmaz,

20.00: Görsel şovlar,

21.00: Aralarında kulüp tarihimizde önemli yeri olan yerli ve yabancı oyuncularımızın da bulunduğu efsanelerimizle takımımızın maçı,

22.15: Havai fişek ve ışık gösterileri"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trabzonspor'dan Veda Organizasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement