TRT Spor: Trabzonspor, Ersun Yanal ile Prensip Anlaşmasına Vardı - Son Dakika
Spor

TRT Spor: Trabzonspor, Ersun Yanal ile Prensip Anlaşmasına Vardı

TRT Spor'un son dakika geçtiği habere göre; Trabzonspor, teknik direktörlük için Ersun Yanal ile prensip anlaşmasına vardı.

13.05.2016 12:29  Güncelleme: 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRT Spor'un son dakika geçtiği habere göre; Trabzonspor gelecek sezon teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile prensipte anlaşmaya vardı.

ERSUN YANAL'DAN TRABZONSPOR AÇIKLAMASI

Önümüzdeki sezon için adı Trabzonspor ile anılan Ersun Yanal, bordo-mavili takımı ile prensipte anlaştığına dair haberlerle ilgili olarak şu kısa açıklamayı Doğan Haber Ajansı'na yaptı:

"Herhangi bir şekilde anlaşma yapmadım. Sadece Trabzonspor Başkanı ile bir kaç kez telefonla konuştum. Bunun dışında herhangi bir yaptırım veya anlaşma olmadı. Durumu kamuoyu ile paylaşırım"

TRABZONSPOR'DAN AÇIKLAMA

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Ali Rıza Egemen, bordo-mavili kulüpte ismi anılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile ilgili olarak, herhangi bir anlaşmanın söz konusu olmadığını söyledi.

Egemen, "Ersun Yanal ile anlaşma yaptığımız şeklinde haberler çıkıyor. Biz yönetim kurulu olarak oturup teknik direktörlük konusunda herhangi bir karar vermedik" dedi.

TRT Spor: Trabzonspor, Ersun Yanal ile Prensip Anlaşmasına Vardı

Son Dakika Spor TRT Spor: Trabzonspor, Ersun Yanal ile Prensip Anlaşmasına Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • asi: trabzonun hoca sıkıntısı yok hakemlerle anlaşsınlar.:)) 1 0 Yanıtla
  • ILYAS ŞENOCAK: Ben hamiye kızmıyorum futbolcular ruhsuz futbol oynuyorlar hami hoca ne yapsın eskiye bakın hami hoca futbolcuyken ne maçlar kazandırdı lütfen bunlar unutulmasın Samsunlu ILYAS ŞENOCAK 0 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: İKTİDAR PARTİNİZİN AZİMLİ ÇALIŞMALARI SAYESİNDE VATANI MİLLETİ İÇİNDEN ÇIKILMASI MÜMKÜN OLMAYAN DİPSİZ KARANLIK KUYULARA İTELEMEK SURETİYLE BİRBİRİNE DÜŞÜREREK BÖLEREK PARÇALAYARAK FIRKALARA AYIRARAK ALLAH İLE ALDATARAK KORKU İMPARATORLUĞU YARATARAK BÜYÜK ORTADOĞU BÜYÜK İSRAİL RANTİYECİLİK VE İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNE BİAT EDEREK TÜRK BAYRAĞINI TÜRK MİLLETİNİ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VE DEMOKRATİK LAİK SİSTEMİ SIFIRLAMAK ADINA İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİNİN TAŞERONLUĞUNU YAPIYORSUNUZ... 0 0 Yanıtla

Advertisement