Trabzonspor - Galatasaray Maçında Burak Yılmaz Sürprizi! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor - Galatasaray Maçında Burak Yılmaz Sürprizi!

Trabzonspor - Galatasaray Maçında Burak Yılmaz Sürprizi!

Ameliyat olan ve İstanbul'a gelen Burak Yılmaz, Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı maça gelmeyi istediğini söylediÇin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz kasık fıtığı sebebiyle ameliyat oldu.

16.03.2017 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ameliyat olan ve İstanbul'a gelen Burak Yılmaz, Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı maça gelmeyi istediğini söyledi



Çin Süper Ligi ekiplerinden Beijing Guoan'da forma giyen Burak Yılmaz kasık fıtığı sebebiyle ameliyat oldu. Yıldız futbolcunun 5 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Bu akşam İstanbul'a gelen Burak Yılmaz, 61saat'e açıklamalarda bulundu. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten tecrübeli oyuncu Burak, Trabzonspor'un Galatasaray ile oynayacağı maça gelmek istediğini ifade etti. Burak, "Açılışta gelmiştim. Gerçekten güzel bir stat oldu. Galatasaray maçında da güzel bir atmosfer olacağına inanıyorum. Gelmek istiyorum. İnşallah orada olabilirim. Doktorlarla bir görüşmem olacakm Münih'e dönebelirim" ifadelerini kullandı. Öte yandan bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Burak, Trabzonspor taraftarlarıyla karşılaştı. Taraftarlar, Trabzon'a gelmesi için istekte bulundu. Burak Yılmaz ise isteklere gülerek cevap vererek açık kapı bıraktı.



(61Saat)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor - Galatasaray Maçında Burak Yılmaz Sürprizi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement