Trabzonspor-Gaziantepspor Notları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Gaziantepspor Notları

Yorgun OYUNCULARINI DİNLENDİRDİ TRABZONSPOR teknik direktörü Vahid Halilhodziç, Gaziantepspor maçında rotasyona giderek yorgun oyuncularını dinlendirdi.

26.10.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yorgun OYUNCULARINI DİNLENDİRDİ

TRABZONSPOR teknik direktörü Vahid Halilhodziç, Gaziantepspor maçında rotasyona giderek yorgun oyuncularını dinlendirdi. UEFA Avrupa Ligi'nde ilk 11'de oynayan Mehmet Ekici ve Papadopoulos'u 18 kişilik maç kadrosuna almayan Vahid Halilhodzic, Waris ve Cardozo'yu da kulübeye çekti. Sakatlığı tam olarak geçmeyen Musa Nizam'ı da 18 kişilik kadroya almadı.

MEHMET  EKİNCİ RİSKE EDİLMEDİ

Bordo mavili takımda sakatlıkları bulunan İshak Doğan, Onur, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir maç kadrosunda yer almadı. Lokeren maçında hafif bir sakatlık yaşayan Mehmet Ekici'nin riske edilmedi. Sol bekte yine Zeki Yavru oynadı.

İLK 11'DE 4 DEĞİŞİKLİK

Vahid Halilhodziç, Lokeren maçındaki 11'inde 4 değişiklik yaptı. Avrupa liginde 8 yabancı oyuncusundan da faydalanan Halilhodzic, Gaziantepspor maçında ise Cardozo'nun yerine Serdar'a, Papadopoulos'un yerine Mustafa Yumlu'ya, Majeed Waris'in yerine Sefa'ya ve Mehmet Ekici'nin yerine ise Soner Aydoğdu'ya görev verdi. Halilhodzic yaptığı revizyonla ilgili olarak ise, "Kadroda bazı değişiklikler yaptım. Geçen maçlarda forma vermediğim oyunculara da şans tanımak istedim" dedi.

ÖZER HURMACI İLK KEZ

Trabzonspor'da sezon başı kampında sakatlanan ve yaklaşık 3 aydır sahalardan uzak kalan Özer Hurmacı, Gaziantepspor maçıyla sahalara döndü. İki haftadır takımla birlikte çalışmalara başlayan Özer'i 18 kişilik maç kadrosuna alan Halilhodzic, son olarak ligin ilk haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçında forma giyen ve ardından sakatlık nedeniyle takımdan uzak kalan Mustafa Yumlu'yu ise Gaziantepspor maçında 11'de görev verdi.

SEYİRCİ YİNE YOK

Trabzonspor'da sezon başından bu yana yaşanan seyirci sıkıntısı Gaziantepspor maçında da kendini gösterdi. Bordo mavili taraftarlar maça yine ilgi göstermezken, karşılaşmayı yaklaşık 5000 seyirci takip etti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Gaziantepspor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement