Trabzonspor Genel Sekreteri Meriç: "Lige Galibiyetle Başlamak İstiyoruz" (Yeniden) - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Genel Sekreteri Meriç: "Lige Galibiyetle Başlamak İstiyoruz" (Yeniden)

Trabzonspor Genel Sekreteri Meriç: "Lige Galibiyetle Başlamak İstiyoruz" (Yeniden)

YENİ sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Takımımıza güveniyoruz.

18.08.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YENİ sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedeflediklerini belirten Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Takımımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de 2016-17 sezonun ilk haftasında Cumartesi günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı konuk edecek Trabzonspor'da, tek hedef galibiyet. Bordo mavili kulübün Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, lige iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını söyledi.

"TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"

DHA'ya konuşan Meriç, yeni sezonun tüm kulüplere hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Taşkınlıkların, olayların olmadığı, futbolun sahada oynandığı, tribünlerde güzelliklerin yaşandığı bir sezon diliyoruz. Sezona sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçıyla başlayacağız. İyi bir maç olacak. Bileğimizle kazanmak istiyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Kasımpaşa karşısından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyoruz" diye konuştu.

"REKABET BAŞARIYI GETİRECEK"

Alternatifli bir kadro oluşturduklarına dikkat çeken Meriç, "Mevkilerdeki alternatif sayısının fazla olması, rekabeti artıracaktır. Genç oyuncularımız bunu destekleyecek. Gençlerin de forma şansı bulacağına inanıyorum. Çok hırslı ve yetenekliler. İyi mücadele ediyorlar. Kadroda 11'e girmek zorlaştı. Herkesin ortaya maksimum mücadele koyması gerekecek. Bu da başarıyı getirecektir" ifadelerini kullandı.

MUSA NİZAM'IN SÖZLEŞMESİNDE DÜZENLEME

Bu arada, Trabzonspor'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Musa Nizam'ın, sözleşmesinde indirim yapıldığı belirtildi. Önceki sözleşmesine göre yıllık 1 milyon 600 bin lira garanti ücret ödenen 25 yaşındaki sol bek oyuncusuna, yeni sözleşmeye göre yıllık 750 bin lira garanti ücret verilecek. Bordo mavililerle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Musa Nizam'ın kendisine kulüp bakmaya devam ettiği, herhangi bir takımla anlaşma sağlanamaması durumunda ise yeni sezonda takımda yer alabileceği öğrenildi.

SVENSSON VE SOUDANİ'Yİ KULÜPLERİ BIRAKMIYOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'un, Norveç 1'inci Lig ekiplerinden Rosenborg' da forma giyen Jonas Svensson ve Hırvatistan 1'inci Lig takımlarından Dinamo Zagreb forması giyen El Arbi Hillel Soudani ile yapılan görüşmelerden şu ana kadar istediği sonuçları alamadığı ve görüşmelerin tıkanma noktasına geldiği öğrenildi. Bordo mavililerin oyuncuları transfer konusunda ikna ettiği ancak, kulüplerinin futbolcularını bırakmaya sıcak bakmadığı belirtildi. Svensson ve Soudani için beklemeye geçen Trabzonspor'un alternatif isimlere de yöneldiği, şartların oluşmaması durumunda ise sağ bek ve sağ kanat transferini askıya alabileceği kaydedildi.

TERÖR AÇIKLAMASI

Trabzonspor Kulübü'ne ait, sosyal medya hesabı twitter'dan Van'da gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgili bir paylaşım yapıldı. "Kardeşliğimiz güçlendikçe hainler durmuyor! Van'daki alçak saldırıda şehit olan 3 vatandaşımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verildi.

AVNİ AKER'E VEDA ÇAĞRISI

Trabzonspor Kulübü, 24 Ağustos'ta düzenlenecek Avni Aker'e veda organizasyonu öncesi taraftara çağrıda bulundu. Kulübe ait twitter hesabından yapılan açıklamada, "Büyük Trabzonspor taraftarı! 24 Ağustos'ta Avni Aker'e veda organizasyonumuzda yerini almaya hazır ol! Kulübümüz tarihine adını yazdırmış efsane futbolcularımızla takımımız karşılıklı maç yapacak. Efsanenin ruhu yeni nesil ile buluşacak. Organizasyonda sanatçılarımızın konserleri, kulübümüzün tarihini anlatan videolar, koreografi, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak. Veda organizasyonumuzun satışa çıkacak biletleriyle ilgili ayrıca sizleri bilgilendireceğiz" denildi.

TRABZONSPOR 2 MAÇ SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunda Fenerbahçe maçında yaşanan saha içi olayları nedeniyle 4 seyircisiz oynama maç cezası alan Trabzonspor 2 maç cezasını 2016-2017 sezonunun 1'inci haftasında Kasımpaşa maçı, Ligin 3'üncü haftasında oynanacak Osmanlıspor maçıyla cezasını tamamlayacak.

Bu arada, Trabzonspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

TRABZONSPOR TARAFTAR DESTEĞİNDEN YOKSUN MÜCADELE EDECEK

Geride kalan sezonda Spor Toto Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada, taraftarların neden olduğu saha olayları dolayısıyla 4 resmi müsabakayı sahasında seyircisiz oynama cezası alan ve 2 maçlık cezasını tamamlayan Trabzonspor, yeni sezonda sahasında oynayacağı ilk iki maça seyircisinden yoksun çıkacak. Bordo mavililer ligin ilk haftasında sahasında oynayacağı Kasımpaşa ve 3'üncü hafta Osmanlıspor karşılaşmalarında taraftar desteğinden yoksun mücadele edecek.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Genel Sekreteri Meriç: 'Lige Galibiyetle Başlamak İstiyoruz' (Yeniden) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor
    12:29 Karşıyaka'nın hücum oyuncuları gol katkısı sağlıyor

    TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka'nın hücum oyuncuları Enes Nalbantoğlu ve Fatih Taşdelen, takımın ligde attığı 53 golün 24'üne katkı sağladı. Karşıyaka, zirve takibini sürdürerek play-off maçları öncesinde en azından saha avantajını elde etmeyi hedefliyor.

  • Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı
    12:29 Denizlerde 4.5 Ay Sürecek Olan Avlanma Yasağı Başladı

    Av sezonunun son günlerinde Karadeniz somonu ve istavrit balığı bol miktarda avlanırken, fiyatlar düştü. Karadeniz somonunun kilogramı 120 liraya, istavritin kilogramı ise 50 liraya kadar düştü. Deniz canlılarının popülasyonunun artması ve nesillerin korunması amacıyla konulan 4.5 aylık endüstriyel avlanma yasağı dün itibariyle başladı.


Advertisement