Trabzonspor-Gümüşhanespor Notları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Gümüşhanespor Notları

Trabzonspor-Gümüşhanespor Notları

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk hafta mücadelesinde Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor karşısında beklenen değişimi gerçekleştirdi.

01.12.2016 21:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk hafta mücadelesinde Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup takımlarından Gümüşhanespor karşısında beklenen değişimi gerçekleştirdi. Yanal, ligde son oynan Gençlerbirliği maçının 11'inde 6 değişikliğe gitti. Deneyimli teknik adam, Onur, Durica, Güray, Bero, Yusuf Erdoğan ve N'doye'nin yerlerine ilk 11'de Esteban, Okay, Mehmet Ekici, Suk, Muhammet Demir ve Mustafa Yumlu'ya şans tanıdı.

GENÇLER TRİBÜNDE

Trabzonspor'da bu sezon ligde ve kupada forma şansı bulamayan genç oyuncular, Gümüşhanespor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda da tercih edilmedi. Teknik direktör Ersun Yanal Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır ve Furkan Taş gibi genç oyunculara 18 kişilik kadroda yer vermedi. 20 yaşındaki Ramil Sheidaev ise yedek kulübesinde yer aldı. Bordo mavili taraftarlar ise maç öncesi genç oyuncuların isimlerini bağırıp moral verdi.

EFSANELER SAHADA

Bu arada Trabzonspor ile Gümüşhanespor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası müsabakası öncesi bordo mavili kulübün efsane oyuncuları gösteri amaçlı sahaya çıktı. Yeni Stadı Akyazı'ya geçmek için geri sayıma geçen Trabzonspor'da daha önce kulüpte forma giyen eski oyuncular, Avni Aker'in son günleri nedeniyle bordo mavili formalarla sahaya çıkıp mevcut kadrodaki futbolcularla birlikte anı fotoğrafı çekildiler. Ayrıca tribünlerde de kulübün efsane isimlerinden Kadir Özcan ile Dozer Cemil'in fotoğraflarının yer aldığı 'Efsaneler ölmez. Kalbimizdesiniz' yazılı dev bayrak asıldı.

İKİ TAKIMIN TARAFTARLARI TRİBÜNDE YAN YANA

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki Trabzonspor-Gümüşhanespor mücadelesinde misafir tribün bilet uygulaması yapılmadı. Karşılaşma öncesi iki takımın taraftarları da yan yana gelerek aynı tribünlerde yer aldılar. Trabzonspor taraftarı bu karşılaşmaya beklenen ilgiyi göstermezken, az sayıdaki konuk ekip taraftarı da Avni Aker tribünlerinde yerlerini aldı. Karşılaşma öncesi iki takımın futbolcuları da tribünlere çağrılarak alkışlandı.

BAŞKAN USTA AKYAZI'YI GEZDİ

Trabzonspor'un yeni stadı Akyazı'da çalışmalarda son aşamaya gelinirken, bordo mavili kulübün başkanı Muharrem Usta ve beraberindeki yöneticiler Gümüşhanespor maçı öncesi stadı gezdi. Akyazı Stadı'nın son durumuyla ilgili bilgiler alan Usta'nın, çalışmaları da yakından incelediği belirtildi.

CHAPECOENSE UNUTULMADI

Trabzonspor Kulübü, geçtiğimiz günlerde Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Chapecoense'yi taşıyan uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenleri unutmadı. Bordo mavili futbolcular Gümüşhanespor maçı öncesi sahaya 'Trabzonspor'dan Chapecoense ailesine sevgi ve dayanışmayla' yazılı pankartla çıktı. Ayrıca Trabzonsporlu futbolcuların formasının göğüs bölümünde Chapecoense kulübünün logosunun yer alması da dikkat çekti.

SAHAYA SİYAH TİŞÖRTLERLE ÇIKILDI

Trabzonspor, Adana'nın Aladağ ilçesinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangın sonrası hayatını kaybedenleri de unutmadı. Bordo mavili futbolcular, maç öncesi sahaya üzerinde, "Kalbimiz yangın yeri #Aladağ" yazılı siyah tişörtlerle çıktı.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Gümüşhanespor Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi
    18:57 Silopi'de seçim görevlilerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi

    Şırnak'ın Silopi ilçesinde İlçe Seçim Kurulu Başkanlığınca seçimde görev yapacaklara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya köy, belde ve ilçede görevli memur ve 281 sandık başkanı katıldı. İlçe Seçim Müdürü Beşir Ertaş ve Hakim Hüseyin Tuncay Türk tarafından katılımcılara bilgilendirme yapıldı.

  • Trakya'da Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Dağıtıldı
    18:55 Trakya'da Sandık Kurulu Başkanlarına Malzeme Torbaları Dağıtıldı

    Trakya'da il seçim kurullarınca, il ve ilçe merkezi dışında kalan köy, mahalle ve beldelerde görevli sandık kurulu başkanlarına seçim malzemeleri dağıtıldı. Malzeme torbaları içinde birleşik oy pusulası, oy zarfları, mühür, imza cetveli, ıstampa, mühür mumu ve sicim, tutanak defteri, tutanak kağıtları, tükenmez kalem, bağlama kartonu ve sandık seçmen listeleri bulunuyor.

  • Tekirdağ Kapaklı'da Gençler Ramazan Davulcusuyla Oynadı
    18:55 Tekirdağ Kapaklı'da Gençler Ramazan Davulcusuyla Oynadı

    Tekirdağ Kapaklı ilçesinde gece saatinde işten çıkan gençler, ramazan davulcusuna denk gelmesiyle birlikte davul eşliğinde oynadı. Gençlerin oyununa katılan davulcuyla ortaya güzel görüntüler çıktı.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Terörün kökünü kurutma noktasında kararlıyız
    18:55 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: Terörün kökünü kurutma noktasında kararlıyız

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ege veya Doğu Akdeniz'de husumet yaratma arayışında olmadıklarını, yaşamsal çıkarları korumaktan da geri durmayacaklarını belirtti. Fidan, terörün kökünü tamamen kurutma noktasında da kararlı olduklarını bildirdi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti
    18:55 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde vatandaşlara hitap etti

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Hamambaşı Meydanı'ndaki açık hava toplantısında Havran ilçesindeki vatandaşlara seslendi. Yılmaz, Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin 31 Mart Pazar günü yapılacağını hatırlatarak, ilçe halkına teşekkür etti ve sandıkları patlatacaklarını belirtti. Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy da Yılmaz'a BalBucks ile ilçeyi buluşturduğu için teşekkür etti ve 31 Mart'ta büyük bir coşkuyla yeni bir zafer için hazır olduklarını ifade etti.

  • Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi
    18:54 Fatih'te Asayiş Uygulaması: 42 Kişi Yakalandı, 9 Düzensiz Göçmen Sınır Dışı Edildi

    İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen geniş çaplı asayiş uygulamasında, 42 kişi askeri ceza kanununa muhalefet suçundan aranırken, 844 şüphelinin sorgusu yapıldı ve 9 düzensiz göçmen sınır dışı edildi.

  • Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi
    18:53 Adıyaman'da İsrail'in Gazze'deki hastanelere saldırılarını protesto eden yüzlerce kişi bir araya geldi

    Adıyaman'da Demokrasi Parkı'nda toplanan çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, İsrail'in Gazze'deki hastanelere yönelik saldırılarını protesto etti. Filistin ve Türk bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan atan grup, insanlık dramının yaşandığı Gazze'deki saldırıları kınadı. Anadolu Gençlik Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Gezici, siyonist İsrail rejiminin Gazze'de gerçekleştirdiği saldırıları kınayarak, Şifa Hastanesi'ne yönelik akıl almaz bir saldırıda bulunduklarını belirtti.

  • Diyarbakır'da balık avı sırasında boğulma tehlikesi geçiren kişi kurtarıldı
    18:52 Diyarbakır'da balık avı sırasında boğulma tehlikesi geçiren kişi kurtarıldı

    Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde balık avlamak isterken serpme ağı boynuna dolanan bir kişi suya düştü. Şahsın arkadaşları tarafından kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Olayda boğulma tehlikesi geçiren kişi, arkadaşları tarafından çaydan çıkarılarak kurtarıldı.

  • Zonguldak'ta Çatıdan Düşen Kişi Kurtarıldı
    18:52 Zonguldak'ta Çatıdan Düşen Kişi Kurtarıldı

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çatıdan düşen bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan kişinin hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.


Advertisement