Trabzonspor, Hentbolda Sevindi - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor, Hentbolda Sevindi

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, Maliye Milli Piyango'yu 28-22 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, üstün oynayarak sonuca giden taraf olduklarını söyledi.

28.09.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, Maliye Milli Piyango'yu 28-22 yenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, üstün oynayarak sonuca giden taraf olduklarını söyledi.

Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango önünde hedefledikleri galibiyete rahat ulaştıklarını belirterek, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Maçın sonlarına doğru biraz rehavet oldu ama galibiyete ulaşmakta zorlanmadık. İstediğimizi aldığımız için mutluyuz" dedi.

Karşılaşmaya iyi hazırlanarak çıktıklarını, üstün oynayarak sonuca giden taraf olduklarını ifade eden Kaynak, "Ligde her puan bizim için önem taşıyor. Şu an lige yeni yeni ısınıyoruz. Önümüzde uzun bir maraton var. İlk maçlarda alınan puanlar kardır. Tecrübeli bir ekip olarak daha iyi işler çıkaracağız" diye konuştu.

Kaynak, sporseverleri heyecanlı bir ligin beklediğini kaydederek, "Şu an 3 Trabzon takımı olarak Erkekler Süper Ligi'nde ter döküyoruz. Trabzon futbol gibi hentbol şehri haline de geldi. Şimdi taraftarlarımızdan da tam destek istiyoruz. Tribünlerin hareketliliği takımlarımıza güç katacaktır" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor, Hentbolda Sevindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement