Trabzonspor Kalecisi Esteban: "Kale Sağlam Ellerde" - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Kalecisi Esteban: "Kale Sağlam Ellerde"

Trabzonspor Kalecisi Esteban: "Kale Sağlam Ellerde"

Son haftalarda sergilediği performansla dikkati çeken Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, "Kale sağlam ellerde" açıklamasında bulundu.

15.04.2016 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son haftalarda sergilediği performansla dikkati çeken Trabzonspor'un Kosta Rikalı kalecisi Esteban Alvarado, "Kale sağlam ellerde" açıklamasında bulundu.

Esteban, kulüp internete sitesine yaptığı açıklamada Trabzonspor'a transferinin hızlı bir şekilde geliştiğini belirtti. Kosta Rikalı Esteban bu konuda şöyle dedi:

" Türkiye'nin futbol anlamında büyük bir gelişim içerisinde olduğunu, Süper Lig'de önemli futbolcuların forma giydiğini biliyordum. Menajerlerim Türkiye'den gelen tekliften bahsettiler. Sadece Trabzonspor'un ülkenin en önemli ve en büyük takımlarından biri olduğunu duymuştum. Sonrasında şartlar birbiriyle örtüşünce transfer gerçekleşmiş oldu. Trabzon'a gelince büyük bir camiaya geldiğimi kendi gözlerimle gördüm. Kulüp büyük bir taraftar grubuna sahip. Tesisler, altyapı ve bize sunulan imkanlar büyük bir kulübün sahip olacağı düzeyde. Hiçbir eksiğimiz yok. Bu konuda şanslı olduğumu düşünüyorum. Ayrıca şehir de beni çok etkiledi. Sadece futbol oynamayı düşünen bir futbolcuya tüm olanaklar sunuluyor. İnsanlar futbolla yaşıyorlar. Psikolojik durumları bizim aldığımız sonuçlara göre değişiyor. Tümünü değerlendirdiğimde burada olmaktan son derece memnunum."

"ADAPTASYON SORUNU ÇEKMEDİM"

Kulübe adaptasyon sorunu çekmediğini de dile getiren Esteban, kafasında belli bir hedefi olduğunu, onu gerçekleştirmek için trahnsfer olduğunu anlatırken de, "Buradaki insanlar, kulüp ve şehrin yapısı bu sorunu yaşamamı engelledi. Hiçbir sıkıntı çekmedim" ifadelerini kullandı.

"ONUR ÇOK BEĞENDİĞİM BİR KALECİ"

Takımdaki tüm kalecilerin çok iyi ve kaliteli olduğunu vurgulayan Esteban, "Onur çok büyük ve beğendiğim bir kaleci. Yaşına baktığımızda bence hala genç kaleci sınıfında yer alıyor. Önünde futbol oynamak için uzun bir zaman var. Onur'un dışında takımda bulunan diğer kaleciler de çok yetenekli" dedi.

"TRABZONSPOR'UN HEDEFLERİ ASLA BİTMEZ"

Trabzonspor gibi bir takımın hedeflerinin asla bitmeyeceğini belirten Esteban, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu nedenle ligin geri kalan kısmındaki tüm maçları kazanıp çıkabileceğimiz en üst noktaya yükselmemiz lazım. Trabzonspor için bunların hiçbiri bir başarı değil. Her zaman şampiyonluk mücadelesi vermeye alışkın bir camia var ortada. Artık bu sezonu en iyi yerde bitirip gelecek sezon alışkanlıklar doğrultusunda sonuçlar almamız gerekiyor."

"SADECE İŞİMİ YAPIYORUM"

Son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansın büyütülmemesi gerektiğini söyleyen Esteban, şu ifadeleri kullandı:

"Benim Trabzonspor'da bulunma amacım iyi performans sergilemek. Bu nedenle sergilediğim performans büyütülmemeli. Sahada mücadele eden diğer arkadaşlarımdan ne bekleniyorsa benden de o bekleniyor. Rakibe karşı kaleyi korumam isteniyor. Bunu yapmam için transfer edildim. Ben de işimi yapıyorum. Son 3-4 haftadır işler iyi gidiyor. Benim çizgim bu olmalı zaten. Her zaman daha iyisini yapmam lazım. Benim için önemli olan düzenli bir şekilde forma giyebilmek."

"TRABZONSPOR'UN AKYAZI'YA İHTİYACI VAR"

Trabzonspor'un Akyazı Stadı'na ihtiyacı olduğunu da vurgulayan Esteban, açıklamalarını şöyles tamamladı:

"Süper Lig'de son dönemde oynadığımız maçlarda birçok takımın stadını yenileyip, modern hale getirdiğini gördük. Trabzonspor da böyle modern bir stadyumu misliyle hakeden bir kulüp. Ümit ediyorum ki yeni stadyumda çok büyük başarılar elde edilecektir. Avni Aker ise önemli tarihi olan bir stadyum. Şampiyonluklar elde edilip, önemli zaferler kazanıldığı nostaljik bir yer. Mazisi bu kadar dolu olan bir stadyuma veda oldukça hüzünlü olacaktır."

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Kalecisi Esteban: 'Kale Sağlam Ellerde' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement