Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Taner Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir sezonu geride bıraktıklarını, fakat Trabzonspor'un en kısa sürede eski günlerine geri döneceğine inandığını söyledi.

19.05.2016 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Taner Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kötü bir sezonu geride bıraktıklarını, fakat Trabzonspor'un en kısa sürede eski günlerine geri döneceğine inandığını söyledi.

Kasımpaşa karşısında sakat ve cezalı oyuncuların fazla olduğunu ifade eden Yılmaz, "Eksik oyuncuların fazla olması nedeniyle gençlere şans vermek zorunda kaldık. Bu kadar sayıda gençlere şans vermek onlar için dezavantaj. Bu durumda gençleri kazanalım derken kaybetme noktasına geliyorsunuz. Daha iyi bir Trabzonspor içinde az sayıda oyuncuyu kullanarak onlardan fayda sağlayacakken, 8 oyuncuyla oynayarak onlara da haksızlık ettik. Yeni sezonda Trabzonspor, gereken değişikliği mutlaka yapacaktır. Büyük bir camiamızı var. Trabzonspor şu an dibe vurmuş gibi gözükse de en kısa sürede toparlanarak eski günlerine dönecektir" dedi.

ÇALIMBAY: AVRUPA'YA GİDEMEMİZİN NEDENİ HAKEMLER

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise kasıtlı hakem hataları nedeniyle Avrupa hedefinin uzağında kaldıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

"Bugünkü maç tabi ki Trabzonspor'un tam kadro olmaması, bizim de iddiamız olması böyle bir farkı getirdi. Yoksa Trabzonspor'u burada böyle skorla yenmek çok zor bir şey. Bunu ben yıllarca futbolculuk ve antrenörlük hayatımda yaşadım. Şu anda üzgünüz, çünkü Kasımpaşa şu anda hak ettiği yerde değil. Trabzon da hak ettiği yerde değil. Çünkü 2 takıma da çok büyük haksızlık yapıldı. En çok haksızlığa uğrayan takım da biziz. En son Osmanlıspor maçında 2 tane kafaya vuran topa el veren hakem arkadaşımız şu anda Kasımpaşa'nın Avrupa'ya gitmesini engellemiş durumda"

Hakem hatalarının olduğu birçok maçı geride bıraktıklarını belirten Çalımbay sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hangi maçı sayacağımızı da bilmiyoruz. Deniz hocanın hakemliği bıraktığı maçta o penaltıyı vermese biz şu anda Avrupa'daydık. Galatasaray maçında giren golü verse, bu hedefimizi gerçekleştirmiştik. Kendi sahamızda Trabzonspor'a karşı oynadığımız maçta da penaltıyı verse yine Avrupa'daydık. Gençlerbirliği, Gaziantepspor bir sürü daha sayacağımız maçlar var. Şu anda Kasımpaşa Avrupa'ya gidemiyorsa, en büyük engel hakemlerin yaptığı hatalar. Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) da bu sene bana göre bir tedbir alması gerekiyordu. Bütün maçları seyrediyorum, en az 10 hakem arkadaşın Süper Lig'de işi yok. Bu yıl bizi engellediler, belki Trabzon'u da engellediler. Bu arkadaşlar seneye kaldığı sürece bakalım kimi engelleyecekler."

Bazı maçlarda hakem hatalarının kasıtlı yapıldığına inandığını söyleyen Çalımbay, "Eğer bariz içeri giren golü göremiyorsan, kafaya çarpan topa direkt penaltı veriyorsan, veya giren golleri saymazsan neticede olacak bu. Bu sene Kasımpaşa eğer istediği hedefe ulaşamadıysa en büyük engel hakemlerdir. Şu anda rakibimiz Osmanlıspor Avrupa'ya gittiği için seviniyor, ama bize verilen penaltıdan dolayı seviniyor. Bunda belki Osmanlıspor'un suçu yok ama maalesef hakem arkadaşlarımız başta biz olmak üzere Trabzonspor'a da inanılmaz derecede hatalar yaptılar. Ama biz mücadeleden hiç kopmadık. Bu maça çıkarken de öyle oldu. Bir ümidimiz kaldı diye uğraştık ama olmadı. Rakiplerimizin çoğunu geçtik, ama maalesef bu sene hakemleri geçemedik. Niye böyle yapıyorlar, bilerek mi yapıyorlar bilemiyoruz. Caima olarak çok üzgünüz. Ben bazı maçlarda kasıt olduğuna gerçekten inanıyorum" diyerek açıklamalarını tamamladı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement