Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Yılmaz ve Çalımbay - Son Dakika
Spor

Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Yılmaz ve Çalımbay

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Trabzonspor-Kasımpaşa maçının ardından Trabzonspor Teknik Sorumlusu Yılmaz'ın açıklaması Rıza Çalımbay'ın açıklaması Maçın ardından Trabzonspor Teknik Sorumlusu Yılmaz: "Trabzonspor açısından çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktık" Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay: "Trabzonspor'un tam kadro olmaması, bizim de iddiamızın olması böyle bir farkı getirdi" Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 6-0 yenilen Trabzonspor'un teknik sorumlusu Taner Yılmaz, çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

20.05.2016 01:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Trabzonspor- Kasımpaşa maçının ardından

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Yılmaz'ın açıklaması

Rıza Çalımbay'ın açıklaması Maçın ardından

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Yılmaz:

"Trabzonspor açısından çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktık"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Çalımbay:

"Trabzonspor'un tam kadro olmaması, bizim de iddiamızın olması böyle bir farkı getirdi"

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 6-0 yenilen Trabzonspor'un teknik sorumlusu Taner Yılmaz, çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktıklarını söyledi.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını belirterek, "Her şey ortada. Trabzonspor açısından çok kötü geçen bir sezonu geride bıraktık." dedi.

Oyuncuların bir çoğunun sakat ve cezalı durumda olduğunu ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu yüzden gençlere şans vermek zorunda kaldık. Bu kadar sayıda genç oyuncuya şans vermek dezavantaj. Gençleri kazanalım derken, kaybetme noktasına geliyorsunuz. Daha iyi bir Trabzonspor için az sayıda oyuncuyu kullanarak onlardan fayda sağlayacakken, 8 oyuncuyla oynayarak onlara da haksızlık ettik. Yeni sezonda yönetim, gereken değişikliği mutlaka yapacaktır. Büyük bir camiamız var. Trabzonspor dibe vurmuş gibi gözükse de en kısa sürede toparlanarak eski günlerine dönecektir."

Çalımbay: "Rakiplerimizin çoğunu geçtik, hakemleri geçemedik"

Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştiremeyen Kasımpaşa'da ise teknik direktör Rıza Çalımbay, üzgün olduklarını ifade ederek, "Trabzonspor'un tam kadro olmaması, bizim de iddiamızın olması böyle bir farkı getirdi. Yoksa Trabzonspor'u burada böyle skorla yenmek çok zor bir şey. Bunu yıllarca futbolculuk ve antrenörlük hayatımda yaşadım." ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa'nın hak ettiği yerde olmadığını dile getiren Çalımbay, hakemlerden dert yanarak, şunları söyledi:

"Trabzonspor da hak ettiği yerde değil çünkü iki takıma da çok büyük haksızlık yapıldı. Hakem hataları konusunda hangi maçı sayacağımı bilemiyorum. Deniz (Çoban) hoca, hakemliği bıraktığı maçta (Kasımpaşa- Çaykur Rizespor) o penaltıyı vermese, biz şu anda Avrupa'daydık. Galatasaray maçındaki golümüz, Trabzonspor maçındaki penaltı, Gençlerbirliği, Gaziantepspor, bir sürü maç var. Kasımpaşa bu sezon Avrupa'ya gidemiyorsa, en büyük engel hakem arkadaşların yaptığı hatalar."

" Merkez Hakem Kurulu'nun bu sene bana göre bir tedbir alması gerekiyordu" diyen Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bütün maçları seyrediyorum. En az 10 hakem arkadaşın, Süper Lig'de işi yok. Bugün bizi engellediler, belki Trabzonspor'u da engellediler. Seneye bakalım kimi engelleyecekler? Biz mücadeleden hiç kopmadık. Bir ümidimiz kaldı diye uğraştık ancak olmadı. Rakiplerimizin çoğunu geçtik ama maalesef bu sene hakemleri geçemedik."

Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Yılmaz ve Çalımbay
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor-Kasımpaşa Maçının Ardından - Yılmaz ve Çalımbay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement