Trabzonspor-Kasımpaşa Notları - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor-Kasımpaşa Notları

Trabzonspor-Kasımpaşa Notları

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta Antalyaspor oynadığı maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Cardozo ve Salih ile sakatlıkları bulunan Ramazan, Cavanda, Mustafa, Douglas, Güray ve Muhammet Demir Kasımpaşa maçında görev almadı.

19.05.2016 19:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un geçtiğimiz hafta Antalyaspor oynadığı maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici, Cardozo ve Salih ile sakatlıkları bulunan Ramazan, Cavanda, Mustafa, Douglas, Güray ve Muhammet Demir Kasımpaşa maçında görev almadı. Bordo mavililerde izinli olan Onur, Bosingwa ve Erkan da maçta forma giymedi.

AYKUT İLK DEFA KAPTAN ÇIKTI

Trabzonspor'da izinli olan Onur, sakat olan Mustafa, kadro dışı olan Özer ve cezalı olan Yusuf Erdoğan'dan oluşan 4 kişilik kaptan ekibinin olmayışı nedeniyle Kasımpaşa karşısında Aykut Demir sahaya kaptan olarak çıktı.

AVNİ AKER BOŞ KALDI

Süper Lig'in 30'uncu haftasında tatil edilen Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından 4 maçlık seyircisiz oynama cezası alan ve ilkini Çaykur Rizespor maçında geride bırakan Trabzonspor, Kasımpaşa karşısına da cezası nedeniyle taraftarlarından yoksun çıktı. Bordo mavililer, kalan iki maçlık seyircisiz oynama cezasını ise gelecek sezonda tamamlayacak.

TARAFTARA MÜJDE

Trabzonspor taraftarının uzun süredir beklediği Youtube Tv yayınlarının 1 Temmuz 2016'da hayata geçeceği belirtildi. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, kulübün resmi web sitesinin Mayıs sonunda yenilenen yüzüyle taraftarla buluşacağı belirtilirken, ayrıca 1 Temmuz 2016'da Youtube kanalı, 1 Temmuz 2016'da e-dergi, 1 Ağustos 2016'da mobil taraftar uygulaması ve radyo Trabzonspor'un da kısa sürede faaliyete geçeceği ifade edildi.

YANAL, SCOUT EKİBİNDEN BİLGİ ALDI

Gelecek sezon planlaması doğrultusunda ilk olarak teknik direktörünü belirleyerek yola çıkan Trabzonspor, Ersun Yanal ile 2 yıllık anlaşma sağlanmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo mavililerde scout (izleme ekibi) ile bir araya gelen teknik direktör Ersun Yanal, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ise sosyal medya hesabı twitter'dan bir foto paylaşarak, çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Trabzonspor transfer çalışmalarının büyük bölümünü kampa kadar tamamlamayı hedefliyor.

- Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor-Kasımpaşa Notları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement