Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Toplandı

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak 42 sezonun en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor'da yönetim kurulu bir araya geldi.

21.09.2016 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 haftada 3 mağlubiyet, 1 galibiyet alarak 42 sezonun en kötü başlangıcını yapan Trabzonspor'da yönetim kurulu bir araya geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki toplantıya kulüp başkanı Muharrem Usta, asbaşkan Ahmet Çubukçu, başkan yardımcıları Önder Bülbüloğlu, Mehmet Yiğit Alp ve Nevzat Aydın, genel sekreter Gençeğa Meriç, mali sayman Orhan İlarslan, yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen, basın sözcüsü Asım Örem, Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, proje geliştirme koordinatörü Coşkun Bülbül, mali işler koordinatörü Emre Aksoy, altyapı koordinatörü Okan Alemdaroğlu, stadyum ve tesisler koordinatörü Özer Bayraktar, amatör branşlar koordinatörü Adem Beder, mali işler koordinatör yardımcısı Fatih Vardaloğlu ile altyapı koordinatör yardımcısı Erhan Çimşir katıldı.

Bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, toplantıda genel konuların ele alındığını söyledi. Usta, yönetimin birlik ve beraberlik içinde olduğunu, bütün işlerin ortak bir akılla yürütüldüğünü belirtti.

Trabzonspor'u tarihinde yaşadığı güzel günlerden daha da ileriye taşıyıp bir dünya kulübü yapmak için gece gündüz çalıştıklarına vurgulayan Usta, "Dünün yanlışları bugünün engelleri olarak karşımızda ama yılmayacağız. Daha çok çalışıp başaracağız." değerlendirmesini yaptı.

Trabzonspor'un daha da büyüyeceğini ifade eden Usta, şunları kaydetti:

"Herkesin omuz vermesi, elini taşın altına koyması ve bütün camianın kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Bu kapsamda Trabzonspor Divan Kurulu ve diğer kurullarımızla cuma günü bir araya geleceğim. Birlik ve beraberliğe fazlaca ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde herkesin Trabzonspor'a sahip çıkması çok önemli."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement