Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Maçının Ardından

Trabzonspor Maçının Ardından

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maça iyi başladıklarını ve ilk devre pozisyon üretmelerine rağmen şansız bir gol ile geriye düştüklerini belirtti.

13.04.2014 21:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maça iyi başladıklarını ve ilk devre pozisyon üretmelerine rağmen şansız bir gol ile geriye düştüklerini belirtti. Sağlam şöyle konuştu

Maça aslında iyi başladık, baskı kurduk pozisyon ürettik. Çok şanssız bir gol ile geriye düştük. İkinci yarı şunu yapmamız gerekiyordu. Oyun başlar başlamaz önde baskı yapıp pozisyon üretmek gol bulmaktı amacımız. Önde baskı yapınca da karşınıza bir risk çıkıyor. Rakibe kontra atak şansı veriyorsunuz. Maalesef ikinci yarın başında 2-0 geriye düştük. Böyle takımlar karşısında 2-0 geriye düşmek sıkıntılı bir durum. Ama ondan sonraki bölümde yine risk aldık ama bu riskleri geçiştirdik. Aynı zamanda önde üretken olmaya başladık. Pozisyonlarda bulduk. 2 penaltı golüyle de olsa 2-0 geriden gelip 2-2'lik beraberliği yakalamak iyi bir takım karşısında iyi bir iştir. En son dakikada öne bile geçebilirdik. O pozisyonu da yakaladık. Bir defa kaybetmedik. Bu işin iyi tarafı. 2-0 geriden gelip 1 puanı almayı başardık. Yani sevinciniz az da olsa yinede mutlu oluyorsunuz. Bu maç bizim için Perşembe günü oynayacağımız maç içinde önemliydi. Perşembe günü oynayacağımız maç için moral oldu. Ben Trabzonspor'u da tebrik ediyorum onlarda iyi mücadele ettiler.

Eskişehirsporlu futbolculardan Necati Ateş de Oyuna çok iyi başladık. Top bizde kaldı. Pozisyonlara girdik. Daha çok ürettik. Ancak ilk yarı şanssız bir gol yedik. İkinci yarı tekrar iyi oynamaya başladığımız zaman ikinci bir gol daha yedik. Ama 2-0'dan sonra gerçekten muhteşem oynadık diyebiliriz. Çok istekliydik. Çok arzuluyduk. 2-2'den sonra da mutlak 2-3 tane gol pozisyonumuz var. Bunları gole çevirebilirdik. 3-2, 4-2 olabilirdi ama maalesef 2-2 bitti. Bu maç oynayacağımız kupa maçı için bize moral oldu diyebilirim diye konuştu.

Eskişehirsporlu Özgür Çek ise Maçın başından sonuna kadar üstün oynayan, kazanmak isteyen bizdik. Kazanmak için herşeyi yaptık. Perşembe günü de camiamız için bizim için çok önemli maça çıkacağız. Umarım ordan da hak ederek haklı bir şekilde finale kalan taraf biz oluruz dedi.

Trabzonsppor'un teknik sorumlusu Cemil Lütfi Can Alioğlu da Kazanmak için geldiğimiz müsabakada beraberlik ile ayrıldık. İlk yarının sonunda skoru bulduk. İkinci yarının başında da diğer golü bularak 2-0'la oyunun kontrolünü elimize aldık diye düşündük. Ama arzu etmediğimiz. Hesaplamadığımız şeyler bazen size puan ve puanlar kaybettirebiliyor. Böyle kaybettiğimiz puan için üzgünüz. Bunun üzerine söylenecek fazla bir şey yok. Bundan sonra önümüzde kalan maçları alarak. Avrupa kupası hedefine ulaşmak istiyoruz. Penaltıları şöyle yorumlaya biliriz. Altıncı hakemin Serkan Tokat olduğunu düşünürsek gözlemcinde Metin Tokat olduğunu düşünürsek, ama bize göre biraz manidar düşünüyoruz, verilebilir miydi verilmeye bilir miydi Bunu akşam televizyonda izlerken daha net bir şekilde ortaya koyacağız diye konuştu.

Trabzonsporlu futbolculardan Mustafa Yumlu, Avrupa kupalarına gidebilmek için mutlak 3 puan parolası ile çıkmış olduğumuz bir maçta 2-0 da öne geçtik deplasmanda olmamıza rağmen. Birden iki penaltı verdi ne olduğunu anlamadık. Hakem iki penaltı çaldı. Burada 2 puanı bıraktığımızı düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki maçlarda bu puanları telafi edeceğiz dedi.

Yusuf Erdoğan da Zor bir müsabaka olacağını biliyorduk. Eskişehirspor'da 3 -4 haftadır kötü gidiyordu. Onlarında çıkış maçı olacaktı. 2-0 öne geçtik. Herşey iyi gidiyordu ama sonradan futbol hatalar oyunu 90 dakika bitmeden her şey bitmiyor. İki tane basit Trabzonspor gibi takımın yapmayacağı hatalar yaptık. İki tane bedavadan penaltı kazandı. Üzgünüz, burada 2 puanı kaybettik diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement