Trabzonspor Medical Park'ta Hopikoğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Medical Park'ta Hopikoğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi

Trabzonspor Medical Park\'ta Hopikoğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da, mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

17.08.2014 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'da, mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul'da konuşan Hopikoğlu, hem Avrupa da hem de Türkiye'de zirveye oynayacaklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ın olağanüstü genel kurulu bugün gerçekleştirildi. Trabzonspor Futbol Akademisi Kadir Özcan Tesisleri'nde gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul'a, çok sayıda Trabzonspor Basketbol takımı üyesi katıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut başkan Abiş Hopikoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul'da konuşma yapan Başkanı Abiş Hopikoğlu, önümüzdeki yıl zirveye oynayacağını belirterek, "Basketbolda Trabzon şehrine tarihi başarılar yaşatmak için temeller attık. Sizin teveccühünüz karşısında, tüm gücüm ve samimiyetimle bu şerefe nail olmaya çalıştım. Göreve geldiğimiz günden bu yana, ben ve ekip arkadaşlarım, gece gündüz demeden Trabzon şehrine tarihi başarılar yaşatma adına temeller attık. Beko Basketbol Ligi'nde mücadele ettiğimiz ilk yılımızda, kulüp tarihinin galibiyet rekorunu kırıp, yine tarihte bir ilki gerçekleştirerek Avrupa kupalarına katılma şansı elde ettik" dedi.

"İLK SENE BİRÇOK OLUMSUZLUK YAŞADIK"

İlk senede birçok olumsuzluklar yaşadıklarını ifade eden Hopikoğlu, "Geçtiğimiz sezon içerisinde, başta sakatlıklar olmak üzere diğer bir takım olumsuz etkenler olmasaydı, ilk senemizde Play-off'a katılan bir ekip olurduk. Dediğimiz gibi oldukça şanssız dönemlerden geçmiş olsak da, sezon içerisinde bizi ayakta tutan ana etken çok çalışmamızın yanı sıra, teknik heyet ve profesyonel çalışanlarımız arasında oluşturulmuş aileye bağlıdır" diye konuştu.

"TAKIMIMIZIN LİGDE ADINDAN SIKÇA SÖZ ETTİRECEĞİNE İNANIYORUM"

Hopikoğlu, sezon başında boş tribünlere oynadıklarını ancak sonrasında tribünlerin dolduğunu hatırlatarak, "Geçtiğimiz sezon başkanlığa seçildikten sonra ilk hedefimiz, şehrimizde basketbol kültürünü oluşturmaktı. Sezon başında boş tribünlere oynarken, sezon içerisinde tıklım tıklım dolan tribünlerimiz ve bu paralelde Trabzon halkının basketbola ilgisi, hedefimizi gerçekleştirdiğimizin somut örneği oldu. Trabzonspor Medical Park'ın, Beko Basketbol Ligi'nin kalıcı ve köklü kulüplerinden biri olması adına yol haritamızı belirledik. Yaptığımız transferler, almış olduğumuz sonuçlar ve katetmiş olduğumuz mesafeyle de bunu başarabileceğimizi gösterdik. Özellikle bu sezon, takımımızın ligde adından sıkça söz ettireceğine inanıyorum. Bütçemiz doğrultusunda, teknik heyetimizle adeta kamp kurarak, ince eleyip sık dokuyarak yaptığımız transferler neticesinde oluşan takımımız, bu sezon Play-off hedefini yakalayacaktır. Ayrıca, tarihimizde ilk kez mücadele edeceğimiz EuroChallenge Cup'ta da tarihi bir başarı elde edeceğimize dair inancım tamdır. Geçtiğimiz sezon çeyrek final oynadığımız Türkiye Kupası'nda da bu yıl çıtayı daha da yükselteceğiz" şeklinde konuştu.

"GANI NAWAL TRANSFERİ FUTBOLDA DROGBA TRANSFERİNE EŞ DEĞERDİR"

Bu yıl camianın desteği ile tarihi başarılar yazmaya başlayacaklarını kaydeden Hopikoğlu, "Şunu bilesiniz ki, elde ettiğimiz deneyimler çerçevesinde bizler, sizlerin teveccühüyle bu yıl da tarih yazmaya devam edeceğiz. Trabzonspor'un bu yıl yaptığı Gani Nawal transferi, futbolda bir Drogba transferine eş değerdir. Onun dışında Velickoviç'i transfer ettik. Geçen yılın Türkiye Basketbol Ligi sayı ortalama kralını transfer ettik. Hedefimiz 3 kulvarda da Trabzonspor'u en iyi şekilde temsil etmek" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR MEDİCAL PARK YÖNETİMİ

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü yeni yönetim listesi 20 kişiden oluşurken, listede şu isimler yer aldı:

"Başkan Abiş Hopikoğlu, İbrahim Kul, Ersan Zengin, Ömer Meriç, Hasan Aktaş,Derya Günal, Oğuzhan Usta, Adnan Bayram, Hasan Aygün, Saip Çolak, Taylan Özcan, Osman Aynacı, Berk Özyılmaz, Alpaslan Beşli, Ceyhun Peker, Süleyman Adanur, Serdar Çakıroğlu, Süleyman Kalemci, Vahap Telli, Mustafa Öztürk."

Yedek üyeler ise Dursun Reis, Murat Aydın, Murat Bahadır, Emre Altuntaş, Mustafa Aydın, Zafer Meriç, Şenol Bülbül oldu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Medical Park'ta Hopikoğlu Yeniden Başkanlığa Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement