Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftin Duyarlılığı - Son Dakika
Yerel

Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftin Duyarlılığı

Almanya'da yaşayan Trabzonspor taraftarı çift, Almanya'dan topladıkları teknik ve tıbbı malzemeleri arama kurtarma çalışmalarında kullanılması için AKUT'a hediye etti.

22.10.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'da yaşayan Trabzonspor taraftarı Alman çift, ülkelerinden topladıkları teknik ve tıbbı malzemeleri arama kurtarma çalışmalarında kullanılması için AKUT'a teslim etti.

Fanatik Trabzonpor taraftarı oldukları belirtilen Herr Andreas Kulpok ve eşi Sabine Kulpok, bir süre önce kendileriyle irtibata geçen Trabzonspor taraftarlarının desteğiyle Almanya'da arama kurtarma çalışmalarında kullanılması amacıyla çok sayıda teknik ve tıbbı malzeme topladı.

Kulpok çiftinin kargo ile getirdikleri malzemelerin Arama Kurtarma Derneği'ne (AKUT)  teslimi amacıyla tören düzenlendi.

Törene, Kulpok çiftinin yanı sıra AKUT Başkanı Nasuh Mahruki ve AKUT Trabzon Ekip Lideri Ragıp Pirselimoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya ile AKUT gönüllüleri katıldı.

Nasuh Mahruki, burada Kulpok çiftine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, malzemeleri arama kurtarma çalışmalarında hayat kurtarmak için kullanacaklarını anlattı.

Mustafa Akkaya da sporun böylesine örnek bir davranışa vesile olmasından mutluluk duyduklarını belirterek, Alman çifte üzerinde isimleri yazılı olan Trabzonspor forması hediye etti. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzonspor Taraftarı Alman Çiftin Duyarlılığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement