Trabzonspor Tribünlerine İndirim de Çare Olmadı - Son Dakika
Güncel

Trabzonspor Tribünlerine İndirim de Çare Olmadı

Trabzonspor Tribünlerine İndirim de Çare Olmadı

Trabzonspor'da yönetimin iç saha maçlarındaki seyirci sorununu çözmek için bilet fiyatlarında yaptığı indirim de işe yaramadı.

17.12.2014 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da yönetimin iç saha maçlarındaki seyirci sorununu çözmek için bilet fiyatlarında yaptığı indirim de işe yaramadı. Bordo mavili takımın Çaykur Rizespor maçını sadece 6 bin 282 taraftar izledi.

Pahalı transferlere rağmen sezon başından bu yana taraftar konusunda büyük sıkıntı yaşayan ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nu doldurmayı bir türlü başaramayan Trabzonspor'da, ne Ersun Yanal'ın gelişi, ne iyi sonuçlar, ne de bilet fiyatlarında yapılan indirim bu soruna çare olmadı. Gençlerbirliği maçı sonrasında teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcuların, taraftarların tribüne gelmemesine sitem etmesi üzerine sorunun çözümü için çare arayan yönetimin indirim planı tutmadı. Çaykur Rizespor maçı öncesinde kale arkası biletlerinin 30 liradan 10 liraya, 50 liradan satılan maraton tribünü biletlerinin de 30 liraya düşürülmesine rağmen, bordo mavililerin 3-2 kazandığı bu maçı sadece 6 bin 282 taraftar takip etti.

KUPA MAÇINA BİR İNDİRİM DAHA

Trabzonspor yönetimi, yarın Akhisar Belediyespor ile oynanacak olan kupa maçında bilet fiyatlarında bir indirim daha yaptı. Akhisar maçında kale arkası 10, maraton tribünü için 20, kapalı kenar 40, kapalı orta 50, VIP 100, VIP özel 500 liradan satışa sunulacak. Trabzonspor'da lig maçlarında kapalı kenar 80, kapalı orta 100, VIP 200, VIP özel bin liradan satılıyordu. Yönetimin yaptığı yüzde 50'lik indirimin sonucu yarın akşam belli olacak.

KUPADA REVİZYON

Trabzonspor'da yarın akşam Akhisar Belediyespor ile oynanacak kupa maçında teknik direktör Ersun Yanal'ın ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara görev vermesi bekleniyor. Cardozo, Mehmet Ekici, Medjani gibi sürekli oynayan futbolcularını dinlendireceği belirtilen Yanal'ın, forvette Yatabare, defansta Aykut, Mustafa Akbaş ikilisini sahaya sürebileceği vurgulandı. Kalede ise büyük ihtimalle İbrahim Demir görev alacak.

TRABZONSPOR'UN AKSİHAR BELEDİYE MUHTEMEL 11'İ:

İbrahim Demir - Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Yusuf Erdoğan - Salih Dursun, Fatih Atik, Constant, Özer Hurmacı, Sefa Yılmaz – Yatabare

SAKAT. Papadopoulos, Waris, Belkalem

BİLET FİYATLARI: Kale Arkaları: 10 TL, Maraton ve Misafir: 20 TL, Kapalı Kenar: 40 TL, Kapalı Orta: 50 TL, Vip: 100 TL, Vip Özel (3. Sıra ve sonrası) : 500 TL - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonspor Tribünlerine İndirim de Çare Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement