Trabzonspor'un Avusturya kampı - HALL IN - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Avusturya kampı - HALL IN

Trabzonspor\'un Avusturya kampı - HALL IN

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldiği Avusturya'da ikinci günü üç antrenmanla tamamladı.

21.07.2014 01:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında geldiği Avusturya'da ikinci günü üç antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde, Hall in Tirol kasabasında çalışan bordo mavili ekip, 07.30, 10.30 ve 17.30'da olmak üzere 3 antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Sabah ilk antrenmanı Sporplatz Lend sahasında, ikinci çalışmayı kaldığı otelin kondisyon salonunda basına kapalı olarak yapan Trabzonspor, akşam antrenmanını ise FC Volders Kulübü'nün antrenman sahasında gerçekleştirdi.

Bordo mavili futbolcular, antrenmanda 5'e 2 pas çalışmasının ardından yarı sahada iki grup halinde minyatür kale maç oynadı. Teknik direktör Halilhodzic, maçın bazı bölümlerinde futbolcuları yanına toplayarak uyarılarda bulundu.

Sakatlığı bulunan Rumen oyuncu Bourceanu antrenmana katılmazken, rakibiyle girdiği ikili mücadelede sağ ayak bileğine darbe alan Kadir Keleş, çalışmayı yarıda bıraktı.

Basın ve taraftara açık 3. ve son antrenmana, taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Taraftarlar, futbolcular ve teknik direktör Vahid Halilhodzic ile fotoğraf çektirdi.

- Maç programı değişti

Trabzonspor'da hazırlık maçlarının programının değiştiği bildirildi.

Bordo mavili kulübün ilk olarak 26 Temmuz'da Avusturya Üçüncü Lig ekiplerinden FC Kufstein, 30 Temmuz'da Rusya'nın Rubin Kazan, 3 Ağustos'ta da Almanya'nın Schalke 04 takımıyla olmak üzere 3 hazırlık maçı oynayacağı belirtildi. Karşılaşmaların üçünün de yerel saatle 18.00'de başlayacağı açıklandı.

Ayrıca Trabzonspor Teknik Direktör Vahid Halilhodzic'in, 23 Temmuz Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Trabzonspor, yarın yapacağı 3 antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Avusturya kampı - HALL IN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement