Trabzonspor'un Erkan Zengin Hayali Suya Düştü - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Erkan Zengin Hayali Suya Düştü

Trabzonspor, Fransa’da düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda iyi bir performans sergilemesi halinde satmayı düşündüğü Erkan Zengin konusunda hayal kırıklığı yaşıyor.

20.06.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor, Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans sergilemesi halinde satmayı düşündüğü Erkan Zengin konusunda hayal kırıklığı yaşıyor. İsveç Milli Takımı'nın oynadığı İrlanda ve İtalya maçlarında forma giyemeyen oyuncu beklentilere yine cevap veremedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın bordo-mavili takımı ikinci kez çalıştırdığı dönemde ısrarla alınmasını istediği Erkan Zengin, bordo-mavililer için hayal kırıklığı oldu. 2015-16 sezonuna en iyi başlayan oyuncuların başında gelen, Bursaspor ve Beşiktaş maçlarında attığı gollerle takımı galibiyete taşıyan isimlerin başında gelen Ersan Zengin, sonraki bölümlerde ise performansında büyük bir düşüş yaşadı. Takım içinde özellikle Mehmet Ekici ve diğer arkadaşlarıyla sorunlar yaşayan oyuncu bordo-mavili takımda son olarak kadro dışı bırakılarak istenmeyen adam ilan edildi. Erkan Zengin bu sezon Trabzonspor formasıyla 25 maçta 3 gol kaydetti.

AVRUPA ŞAMPİYONASI İÇİN AFFEDİLMİŞTİ

Trabzonspor'un Fransa'da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda iyi bir performans sergilemesi halinde satmayı planladığı Erkan, İrlanda ve İtalya maçlarında kulübede oturdu. Teknik Direktör Hami Mandıralı ile birlikte oyuncuyu kadro dışı bırakan yönetim daha sonra alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih konusunda belli bir aşamaya geldiği Erkan'la anlaşamamış oyuncunun takımla birlikte antrenmanlara çıkmasını istemişti. Oyuncunun Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir performans sergilemesi halinde satmayı düşündüğü Erkan Zengin konusunda, bordo-mavililer beklediğini bulamadı. Erkan, İsveç Milli Takımı'nın İrlanda ile 1-1 berabere kaldığı ve İtalya'ya 1-0 yenildiği maçta yedek kulübesinde oturarak süre alamadı.

TRABZONSPOR YİNE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Trabzonspor Erkan Zengin konusunda yine hayal kırıklığı yaşadı. Fenerbahçe'ye gitmesi gündemde olduğu sırada Trabzonspor'a imza atan Erkan Zengin, bordo-mavili kulüpte beklenen performansı 1.5 sezonda gösteremedi. 2014-15 sezonunun devre arasında Karadeniz ekibine gelen oyuncu beklentilerin altında bir performansta kaldı. Son olarak Trabzonspor'da kadro dışı kalmasına rağmen Avrupa Şampiyonası'nda forma giyme ihtimali üzerine affedilen oyuncu, Trabzonspor'a yine hayal kırıklığı yaşattı.

YANAL DEVREDE

Trabzonspor'da yılda 1 milyon 600 bin Euro kazanan Erkan Zengin'in yıllık maliyeti bordo-mavili kulübe artık ağır geliyor. Sezon içresinde futbolcuların kazandığı yıllık ücretlerde indirim yapılması konusunda Erkan Zengin ile uzlaşamayan bordo-mavili yönetim, Erkan Zengin konusunda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın kesin kararını bekliyor. Milli oyuncuyu kazandığı yıllık ücret ile takımda tutmak istemeyen bordo-mavili yönetim, oyuncunun takımda kalması halinde indirim yapmasını isterken, Ersun Yanal'ın da şampiyona sonrası oyuncuyla bir görüşme yapması bekleniyor. Trabzonspor'un iyi bir bonservis bedeli yakalaması halinde ise oyuncuyla yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Erkan Zengin Hayali Suya Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi
    17:47 TFF, Galatasaray'a ve Ayhan Akman ile Günay Güvenç'e ceza verdi

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Kulübüne ve sarı-kırmızılıların futbol direktör yardımcısı Ayhan Akman ile kalecisi Günay Güvenç'e para ve hak mahrumiyeti cezaları verdi. Galatasaray'a 380 bin lira para cezası, Ayhan Akman'a 15 gün hak mahrumiyeti cezası ve Günay Güvenç'e 2 maç men ve 26 bin lira para cezası uygulandı. Kasımpaşa ve Adana Demirspor Kulüpleri ile Fatih Karagümrük de cezalar aldı.


Advertisement