Trabzonspor'un İstediği Asensio, Dikkatleri Üzerine Çekiyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un İstediği Asensio, Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Trabzonspor'un sezon başında transfer etmek istediği orta saha oyuncusu Asensio, gösterdiği performansla adeta parmak ısırtıyor.

20.10.2016 10:00  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Real Madrid 'in 2014 yılında Mallorca'dan transfer ettiği ancak son iki sezonu Mallorca ve Espanyol'de kiralık olarak geçiren Marco Asensio , bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

3. GOLÜNÜ ATTI

İlk olarak sezon başında UEFA Süper Kupa maçında Sevilla'ya karşı sürpriz bir şekilde ilk 11'de sahaya çıkan ve nefis bir gole imza atan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu, takımının Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Legia Varşova ile oynadığı maçta da fileleri havalandırarak bu sezon gol sayısını üçe yükseltti.

Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk maçta fileleri havalandırmayı başaran Asensio, şu ana kadar 5'i ilk 11'de olmak üzere 8 maçta görev aldı.

TRABZONSPOR İSTEMİŞTİ

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Asensio'nun sezon başında oynanan Sevilla maçında Real Madrid forması altında kaydettiği gol sonrasında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Asensio'yu kiralık olarak transfer etmek için Real Madrid Sportif Direktörü Emilio Butragueno ile bir görüşme yaptıklarını açıklamıştı.

Trabzonspor\'un İstediği Asensio, Dikkatleri Üzerine Çekiyor

Son Dakika Spor Trabzonspor'un İstediği Asensio, Dikkatleri Üzerine Çekiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement