Trabzonspor'un Konuğu Kayseri Erciyesspor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Konuğu Kayseri Erciyesspor

Trabzonspor\'un Konuğu Kayseri Erciyesspor

Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında aldığı galibiyetle morallenen Trabzonspor, sahasında Kayseri Erciyesspor'u ağırlıyor.

30.01.2015 01:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmalarında Trabzonspor, sahasında Kayseri Erciyesspor'u konuk edecek.

Ligde üst üste yaşadığı üç puan kaybının ardından geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Sivasspor'u 3-1'lik skorla mağlup eden Trabzonspor, bu maçta da kazanarak üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Yeni teknik direktörü Mehmet Özdilek yönetiminde çıktığı ilk maçında Karabükspor'u 2-1'lik skorla mağlup eden Kayseri Erciyesspor ise bir an önce tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor.

Trabzonspor'da Carl Medjani ile Kevin Constant halen Afrika Kupası'nda olmaları nedeniyle bu maçta da forma giyemeyecekler. Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Waris'in sakatlıkları devam ederken, Mehmet Ekici ve Uğur Demirok'un durumlarının maç saatinde belli olması bekleniyor.

Konuk ekip Kayseri Erciyesspor'da ise İlhan Parlak ve Kader Mangane'nin sakatlıkları sürerken, John Boye ise Afrika Kupası nedeniyle bu maçta da takımını yalnız bırakacak.

MUHTEMEL 11'LERTrabzonspor: Hakan, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Fatih, Erkan, Özer, Mehmet Ekici (Soner), Sefa, CardozoKayseri Erciyesspor: Gökhan, Cenk Ahmet, Caner, Emre, Uğur, Barış, Yasin, Murat, Mehmet Akgün, Necati, Edinho

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Konuğu Kayseri Erciyesspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement