Trabzonspor'un Rakibi Legia Varşovalı Futbolcudan İnanılmaz Gol - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Rakibi Legia Varşovalı Futbolcudan İnanılmaz Gol

Trabzonspor’un yarın UEFA Avrupa Ligi grup maçında karşılaşacağı Polonya’nın Legia Varşova takımının sol beki Tomasz Brzyski, hafta sonu oynanan lig maçında sol kanat çizgisinden yaptığı vuruşla inanılmaz bir gol attı.

01.10.2014 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un yarın UEFA Avrupa Ligi grup maçında karşılaşacağı Polonya'nın Legia Varşova takımının sol beki Tomasz Brzyski, hafta sonu oynanan lig maçında sol kanat çizgisinden yaptığı vuruşla inanılmaz bir gol attı. Bu gol akıllara Galatasaray'ın efsane futbolcularından Gheorghe Hagi'nin 1994 Dünya Kupası'nda Romanya formasıyla Kolombiya'ya attığı golü hatırlattı.

Polonya'nın Legia Varşova takımında sol bek olarak forma giyen Tomasz Brzyski, hafta sonunda oynanan Polonya Ligi karşılaşmasında Lech Poznan'a karşı müthiş bir gol attı. Legia'nın 2-0 geride götürdüğü maçın 76. dakikasında sol kanattan gelişen bir atakta topu çizgiden kaleye gönderen Brzyski, uzun süre hafızalardan silinemeyecek bir gole imza attı. Karşılaşma 2-2'lik skorla sona ererken, Brzyski'nin golü şimdiden yılın golüne aday gösterildi.

Tomasz Brzyski'nin golü bir dönem Galatasaray forması da giyen Romanyalı Gheorghe Hagi'nin 1994 Dünya Kupası maçında Kolombiya'ya attığı golü akıllara getirdi. Hagi de sol kanattan taşıdığı topu kaleye göndererek harika bir gol atmıştı.

Trabzonspor yarın Legia Varşova ile UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 21.00'de karşı karşıya gelecek. - VARŞOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Rakibi Legia Varşovalı Futbolcudan İnanılmaz Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement