Trabzonspor'un Luis Ibanez Transferi Sırp Taraftarları Kızdırdı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Luis Ibanez Transferi Sırp Taraftarları Kızdırdı

Trabzonspor'un yeni transferi Luis Ibanez'in transferi, kulübü Kızılyıldız'da olay yarattı. Sırp taraftarlar, sosyal medyada isyan başlattı.

23.06.2016 03:39  Güncelleme: 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor haftalardır görüştüğü ve bir süredir İstanbul'da bulunan Luis Ibanez'i KAP'a bildirdi. Kayınpederi ve bir kaç yakınıyla birlikte İstanbul'da bulunan Ibanez'in menajerliğini ise sürpriz bir isim yapıyor. Eski milli basketbolcu, Aziz Yıldırım'ın da yakını olan Mirsad Türkcan.

ÖNCE FENERBAHÇE'YE TEKLİF EDİLDİ

Fotospor'un haberine göre; Kulübü Kızılyıldız'ın bonservis konusunda çıkardığı sorunların çözümü konusunda Türkcan'ın önemli çabaları olduğu bildiriirken, Ibanez'in öncelikle Fenerbahçe'ye teklif edildiği bildirildi.

Sol bekte görev yapmasına rağmen Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'deyken yıldızını parlattığı Caner Erkin'e benzer özellikle taşıyan Ibanez, geçen sezon Kızılyıldız formasıyla 10 gol, 15 asistle oynarken, attığı 5 frikik golüyle de dikkatleri üzerine çekti.

KIZILYILDIZ TARAFTARLARI AYAKLANDI

Ateşli taraftarlarıyla tanınan Kızılyıldız'da tam bir Luis Ibanez krizi yaşanıyor... takımın yıldızı Arjantinli oyuncunun Trabzonspor'a gideceğini ortaya çıkmasından sonra Sırplar, sosyal medyada isyan başlattı.

Trabzonspor\'un Luis Ibanez Transferi Sırp Taraftarları Kızdırdı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Luis Ibanez Transferi Sırp Taraftarları Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement