Trabzonspor, Yunan Golcü Mitroglou'yla Anlaştı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Yunan Golcü Mitroglou'yla Anlaştı

Trabzonspor, Yunan Golcü Mitroglou\'yla Anlaştı

Bordo-mavili takımın uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Yunan forvet Mitroglou'yla her konuda anlaşmaya varıldı.

31.07.2014 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, anlaştıkları iki yerli sol kanat oyuncusunun vize sorunu nedeniyle kampa gelemediğini, Cezayirli stoper Belkalem’in ise yarın kampa katılacağını açıkladı. Bordo-mavili takımın uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Yunan forvet Mitroglou’yla da her konuda anlaşmaya varıldı.

İSHAK, MUSA VE MİTROGLOU TRANSFERLERİ TRABZON’DA OLACAK

Trabzonspor’un Medical Park Antalyaspor’dan bonservisi konusunda anlaşmaya vardığı Musa Nizam, takımın Trabzon’daki kampına katılacak. Bordo-mavililerin aynı takımdan transferi gündemde olan Emrah Başsan’ı ise şimdilik beklemeye aldığı öğrenildi. Bordo-mavili takımın Kardemir Karabükspor’dan kadrosuna katmak için uğraştığı sol kanat oyuncusu İshak Doğan’ın transferinde de sona geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun “İki sol kanat oyuncusu ile anlaştık” açıklamasında bahsettiği isimlerin İshak Doğan ile Musa Nizam olduğu öğrenildi.

MİTROGLOU İLE ANLAŞILDI, KULÜBÜ İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Bordo-mavili takımın uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Yunan forvet Mitroglou’yla da her konuda anlaşmaya varıldı. Ancak kulübü Fulham ile bonservis pazarlıklarının sürdüğü ve 7 milyon Euro’ya bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi. Trabzonspor’un Mitroglou dışında Paraguaylı forvet oyuncusu Oscar Cardozo için de kulübü Benfica ile görüşmelere devam ettiği ve bu transferin de ikinci bir forvet oyuncusu olarak gerçekleşebileceği de belirtildi. İki forvet oyuncusu dışında Cezayirli forvet oyuncusu İslam Slimani’yle de temaslar sürüyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Yunan Golcü Mitroglou'yla Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Gökhan: Trabzon' da Yunan olmak. Çok zor olsa gerek. 8 2 Yanıtla

Advertisement