Trabzonsporlu Cardozo'dan Okulun Sınıf Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Trabzonsporlu Cardozo'dan Okulun Sınıf Başkanına Ziyaret

Trabzonsporlu Cardozo\'dan Okulun Sınıf Başkanına Ziyaret

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo, kendisini okula getireceği vaadiyle sınıf başkanlığı seçimini kazanan ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Ömer Taha Çoban'ı sınıfında ziyaret etti.

22.04.2015 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo, kendisini okula getireceği vaadiyle sınıf başkanlığı seçimini kazanan ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Ömer Taha Çoban'ı sınıfında ziyaret etti.

Oscar Cardozo'yu okula getireceği vaadiyle arkadaşlarından oy isteyip bunun sonucu olarak seçimi kazanan Prof.Dr.İhsan Koz İlkokulu 4-G sınıfı öğrencisi Ömer Taha Çoban, bugün sınıf arkadaşlarıyla birlikte Cardozo'yu ağırladı. Okula giderek Ömer Taha Çoban'ı sınıfında ziyaret edip hatıra fotoğrafı çektiren Cardozo, sıralara oturdu, miniklerle sohbet etti.

Cardozo'yu karşılarında gören minik öğrenciler ziyaretten memnun kalırken Cardozo da seçimi kazanan Ömer Taha Çoban'ın seçim vaadinin çok ilginç olduğunu söyledi. Öğrencilerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu da ifade eden Cardozo, daha sonra da Ömer Taha Çoban'ı tebrik ederek okuldan ayrıldı.

GENÇLERBİRLİĞİ HAZIRLIKLARI SÜRDÜ

Bu aerada Trabzonspor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavililer, yardımcı antrenörler nezaretinde salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi.

FUTBOLCULARIN ÖZEL MİSAFİRLERİ

Trabzon'un Akçaabat ve Çarşıbaşı ilçelerinin özel eğitim sınıflarının öğretmen ve öğrencileri de Trabzonspor'u ziyaret ederek, sabah antrenmanı öncesi bordo mavili futbolcularla fotoğraf çektirdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen futbolcular, imza da dağıttı. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Trabzonsporlu Cardozo'dan Okulun Sınıf Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement