Trabzonsporlu Eski Futbolcuya Son Görev - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Eski Futbolcuya Son Görev

- Trabzonsporlu eski futbolcuya son görev Trabzonspor'un eski futbolcusu Selahattin Diyadin son yolculuğuna uğurlandıTRABZON - Bir dönem Trabzonspor başta olmak üzere bir çok kulüpte profesyonel olarak futbol oynayan 67 yaşındaki Selahattin Diyadin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

13.03.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Trabzonsporlu eski futbolcuya son görev

Trabzonspor'un eski futbolcusu Selahattin Diyadin son yolculuğuna uğurlandı

TRABZON - Bir dönem Trabzonspor başta olmak üzere bir çok kulüpte profesyonel olarak futbol oynayan 67 yaşındaki Selahattin Diyadin, geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

Bordo-mavili kulübün efsane kadrosunda yer alan, futbol yaşantısının yanı sıra çok sayıda takımda teknik direktör olarak da görev yapan Selahattin Diyadin'in cenaze namazı Gülbaharhatun Camiisi'nde ikindi namazı sonrasında kılındı. Eski takım arkadaşlarının ve çok sayıda seveninin katıldığı cenaze namazının ardından Diyadin, Sülüklü Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Selahattin Diyadin, Trabzonspor, Karabükspor, Erzurumspor gibi takımlarda profesyonel futbol oynamıştı. Trabzonspor'un şampiyon kadrosunda da yer alan Diyadin 3 çocuk babasıydı.

Trabzonsporlu Eski Futbolcuya Son Görev
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Eski Futbolcuya Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement