Trabzonsporlu Kaleci Fatih Öztürk Kayıplara Karıştı! - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Kaleci Fatih Öztürk Kayıplara Karıştı!

Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından kaleyi devralan Fatih Öztürk gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratıp kayıplara karıştı.

05.02.2015 17:51  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de zirveye oynayan Trabzonspor'da Onur Recep Kıvrak'ın sakatlanmasının ardından birinci kaleci konumuna gelen, ancak bekleneni veremediği için formasını yeni transfer Hakan Arıkan'a kaptıran Fatih Öztürk hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

15 MAÇTA 24 GOL YEDİ

Haber61'in haberine göre; Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 10 karşılaşmada 20, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maçta 4 gol yiyen 28 yaşındaki Fatih'in bordo mavili kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Devre arası transfer döneminde kendisine takım bulamayan Fatih Öztürk, PTT 1.lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmeyerek Trabzonspor'da kaldı.

TESİSLERE GİTMİYOR

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Fatih ile ilgili nasıl bir karar verdiği bilinmezken oyuncunun uzun bir zamandır kendi isteği ile takımla idmanlara çıkmadığı belirtildi. Kendisine verilen idman programı dahilinde çalışmalarını sürdüren oyuncunun tesislere de gitmediği ifade edildi.

TAKIMDAN AYRILACAK

Kendisinden çok şey beklenen Fatih Öztürk'ün, performansında yaşanan bu düşüş nedeni ile kadroya girememesi ve İbrahim Demir'in kadroda yer alması ise bu oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da güçlendirmiş oldu.

Trabzonsporlu Kaleci Fatih Öztürk Kayıplara Karıştı!
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Kaleci Fatih Öztürk Kayıplara Karıştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • m m m: b e t e r o l u n 22 24 Yanıtla
  • Onur: Şike şike gene şikecez 2 10 Yanıtla
  • Gencturk: Yanlış anlasılmasın ancak yetersiz kaleci :/ 0 0 Yanıtla

Advertisement