Trabzonsporlu Yönetici: TFF 5 Yıl Ceza Alacak, Fenerbahçe Küme Düşecek - Son Dakika
Spor

Trabzonsporlu Yönetici: TFF 5 Yıl Ceza Alacak, Fenerbahçe Küme Düşecek

Trabzonsporlu Yönetici: TFF 5 Yıl Ceza Alacak, Fenerbahçe Küme Düşecek

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, "Yönetimden ayrılmamız süreci zayıflatır. TFF 5 yıl ceza alacak, Fenerbahçe ise küme düşecek." dedi.

08.10.2015 16:48  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, 61medya.com'a açıklamalarda bulundu. Aslan, "Avupa'daki hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak. Fenerbahçe ise küme düşecek." dedi.

İşte Yakup Aslan'ın açıklamaları:

"Avrupa'da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF de zaten bizim gitmemizi istiyor."

"BUNDAN SONRA HATA YOK"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yakup Aslan gündemdeki şike süreci ve takımın genel durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Aslan, aralık kongresinde neden aday olmak istediklerini de açıkladı. Yakup Aslan, ligin bundan sonraki haftalarında hakem hatalarıyla karşılaşmayacaklarını da söyledi.

"20-30 BİN EURO VERECEK OLAN VAR MI?"

"Aralıkta kongremiz var. TFF'de bazı adamlar bizi hırpalamak istiyor. Seçime gireceğimiz de garanti değil. Gelecek olan kasaya para mı koyacak? 20-30 bin euro koyacak olan varsa ben şahsım olarak yetkilerimi devretmeye hazırım. Eski ahbap-çavuş muhabbetleri devam mı edecek?"

"GİTMEMİZ SÜRECİ ZAYIFLATIR"

"Avrupa'da çok ciddi hukuk mücadelesi veriyoruz. Bunu da sürekli seslendirmek istemiyoruz. TFF 5 yıl ceza alacak, F. Bahçe küme düşecek. Biz çekilelim ama gelecek olan yönetime yapılan baskılar kulübün aleyhine olur. Cumhurbaşkanı tek bir kelime söylemiyor. Bizim gitmemiz şike sürecini zayıflatır. TFF de zaten bizim gitmemizi istiyor. Biz söz verdik bunu bitirmek istiyoruz. Hakkımız yenirken basın dışında sesini çıkaran kimler var? Nerede Sadri Şener, Faruk Özak ve Özkan Sümer? Bunlar etkin insanlar. Seslerini çıkaran yok. Bu yönetim beceriksiz diyerek yönetime saldırabilirler. Ama Trabzonspor babalarının çiftliği mi?"

"KAVGA YOK, ELİ YÜZÜNE ÇARPTI"

"Takımda sürekli başarısızlık olursa orada huzur olmaz. Takım moral olarak bitince sorunlarda ortaya çıkıyor. Eski Cavanda olsaydı penaltı öncesi rakibi onu geçebilir miydi? Konya ve G. Saray maçında yenilgiyi hak edecek oyun oynamadık. Yerel muhalefetle uğraşıyoruz, takım içi sorunlarla uğraşıyoruz. Hakemlerle uğraşıyoruz. Ciddi bir savaş veriyoruz. İçeride tatsızlıklar olabilir, büyütülüyor. Mehmet Ekici ile Erkan Zengin arasında isteyerek yapılmış kavga değil, tartışırken eli suratına çarpmış. Her şeye laf yetiştiriyorsun derken elini uzattı, yüzüne çarptı. Biz kavga olsa ona müsaade eder miyiz?"

"ŞOTA BAŞKAN İLE GÖRÜŞÜYOR"

"Şota ile başkan görüşüyor. Nihai karar verilecek olsa yönetim devreye girer. O da hakemlerin devreden çıkmasını istiyor. Geri kalan sorumluluğu üzerine alıyor. Osmanlı maçı hafızalardan silinmesi gereken bir maçtı. Taraftardan özür dilemek lazımdı. Bundan sonra hakem hataları eskisi gibi olmayacak. Süleyman Abay'ı sahalarda görmek istemiyoruz."

Son Dakika Spor Trabzonsporlu Yönetici: TFF 5 Yıl Ceza Alacak, Fenerbahçe Küme Düşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (46)

  • Birazda doğru konuşalım: Nasılki akp başarısızlığını hdpye yüklüyorsa bu ts de fenere yüklüyor sene olmuş 2016 ts hala 2011deki kafada... 14 9 Yanıtla
  • özgür: ya bu hamsi kafalılar ve cinconlular uefa fifa kararını verdigini unutmus galiba ,bitti ceteniz artık fenerbahçe cumhuriyeti var cekılın kenara maymunlar 15 5 Yanıtla Ssss: Mal 4 1
  • Lodos: Bunların beyni harbiden sulanmış o kadarda hamsi yiyolar omega 3 kabul etmiyor bünyeleri. 7 10 Yanıtla
  • gupamı verun: trabzona ne zaman birşey olsa gupası geliyor aklına 14 2 Yanıtla
  • Fb li: Uyan usagum.Siz kafayi yemissiniz ula ben de lazim ama cok sukur ki FENERBAHCELIYIM. 10 5 Yanıtla
  • Yako2k3: şikelerinizi uefada fifada ortbas eden senes erzik, fifa etik kurulunca sorusturmaya alındı. haberınız yok tabı, reisinizin savcılarıyla aklanacagınızı sanıyorsunuz 6 6 Yanıtla
  • asfd: halamında bıyığı olsa he yavrum hee sırf daha fazla başka bi yerde kazanımacgnz için yıllardır trabzonun ekmeğini yiyionuz 8 1 Yanıtla
  • abuzer kömürcü: Trabzon küme düşse daha iyi olacak 6 3 Yanıtla
  • lefkeli: ulsn hamsi kafalı fenerle uğraşacağına takımına sahip çık bedava şampiyonluk d7nyanın neresinde var 6 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer
    17:25 Ali Koç'tan çarpıcı açıklamalar: TFF ceza verirse Türk futbolu sıkıntıya girer

    Fenerbahçe Kulübü, Mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün içinde bulunduğu durumu ve Trabzonspor maçında yaşananları sert bir dille anlattı. Koç, "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısından inşallah ceza vermezler. Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Çünkü üstlerinde baskı var. Zaten her şeyi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar" dedi.

  • Hakemlerin itirazı reddedildi
    17:24 Hakemlerin itirazı reddedildi

    TFF Tahkim Kurulu, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın devre arası hakem terfi listesine yaptığı itirazı kabul etmedi.

  • Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası
    17:16 Galatasaraylı Kaleci Günay Güvenç'e 2 Maç Cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı kaleci Günay Güvenç'e 2 maç ceza verdi. PFDK'nın bugün yaptığı toplantı sonrası aldığı kararlar arasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Galatasaray ve Kasımpaşa'ya para cezaları ve tribün kapatma cezaları da bulunuyor. Ayrıca, Galatasaraylı futbolcu Günay Güvenç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men edildi ve para cezası aldı.

  • Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var
    17:04 Ali Koç: Trabzon Emniyeti'nin zaafı var

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon Emniyeti'nin maça polis tahsis etmemesi ve tahsis ettiği polisleri dışarda bekletmesinin büyük bir zaaf olduğunu belirtti. Koç, emniyet müdürünün hala görevde olmasının da kendilerine bir mesaj olduğunu söyledi.

  • Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu
    16:52 Ali Koç: Trabzonspor maçı bardağı taşıran damla oldu

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının sadece bir neden olmadığını belirterek, olayın bardağı taşıran damla olduğunu söyledi. Koç, Trabzon'daki olayın organize ve belli bir amaçla gerçekleştirildiğini ifade etti.

  • ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi
    16:39 ÇBK Mersin, Beşiktaş BOA'yı mağlup ederek finale yükseldi

    ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında ÇBK Mersin, sahasında Beşiktaş BOA'yı 91-64 yendi. Mersin temsilcisi, bu sonuçla seride 2-0 öne geçerek finale yükseldi.


Advertisement