Trafiğe çıkınca bütün gözler onlara çevriliyor - - Son Dakika
Güncel

Trafiğe çıkınca bütün gözler onlara çevriliyor -

Çarşamba ilçesinde klasik otomobil tutkunu Günay Dinçer, sahip olduğu 1960 model Chevrolet Impala ve 1957 model Chevrolet Suburban marka otomobillerine gözü gibi bakıyor.

10.09.2014 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YAŞAR KARAMAN - Çarşamba ilçesinde klasik otomobil tutkunu Günay Dinçer, sahip olduğu 1960 model Chevrolet Impala ve 1957 model Chevrolet Suburban marka otomobillerine gözü gibi bakıyor.

Çarşamba'da muhasebecilik yapan Günay Dinçer, AA muhabirine, klasik otomobil merakının küçük yaşlarda başladığını söyledi.

Babasının kullandığı araçlarla klasik otomobillere hayranlığının başladığını anlatan Dinçer, "Çocukluğumdan itibaren bir klasik otomobil sahibi olmayı hayal ettim. 1960 model Chevrolet Impala'yı 8 yıl önce satın aldım. 4 yıl aracın restorasyonu ile uğraştım. Aracın değişmesi gereken parçalarını orijinal olarak Amerika'dan getirttim" dedi.

Daha sonra 1957 model Chevrolet Suburban marka aracı satın aldığını belirten Dinçer, klasik otomobil tutkunu olduğunu ve araçları ile gezmeyi çok sevdiğini dile getirdi.

Genellikle, Karadeniz Bölgesi'nde yapılan klasik otomobil festivallerine katıldığını ifade eden Dinçer, "Bu festivallerde arabalar özellikle çocukların ilgisini çekiyor. Araçlarım trafiğe çıktığımda oldukça ilgi görüyor. Klasik otomobiller trafiğe çıktığında diğer araçların arasında dikkatleri üzerine çekiyor" diye konuştu.

Trafiğe çıkınca bütün gözler onlara çevriliyor -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafiğe çıkınca bütün gözler onlara çevriliyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement