Trafiği Tehlikeye Atan 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Trafiği Tehlikeye Atan 2 Kişi Gözaltına Alındı

TEM otoyolunda araçla aşırı hız yaptıkları ve tehlikeli şekilde şerit değiştirdikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

04.04.2016 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM otoyolunda araçla aşırı hız yaptıkları ve tehlikeli şekilde şerit değiştirdikleri iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medyada yer alan, TEM otoyolunda aşırı hızla giden araçta "makas atma" olarak tabir edilen tehlikeli şekilde araç kullanıldığı görüntülerle ilgili çalışma başlattı.

Polis ekipleri, bu çerçevede otomobili kullandığı belirtilen H.T. ile sosyal medyada yayınlanan görüntüleri çektiği iddia edilen Ü.T'yi gözaltına aldı.

Aracı kullanan H.T'ye "tehlikeli araç kullanmak", "emniyet şeridini ihlal etmek", "trafik kurallarına uymamak" suçlarını işlediği gerekçesiyle 470 lira para ve 60 ceza puanı kesildi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularında görüntülerde olanların kendileri olduğunu kabul ettikleri ancak görüntülerin çok eski olduğunu ve artık tehlikeli araç kullanmadıklarını ifade ettikleri öğrenildi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler, Kurtköy Yenişehir Polis Merkezine gönderildi.

Öte yandan aracı kullanan H.T'ye trafiği tehlikeye düşürmek suçlarını düzenleyen TCK'nın 179/2 maddesi gereği işlem yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafiği Tehlikeye Atan 2 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement