Trafik Cezası Cinayetinin Zanlısı Her Yerde Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Trafik Cezası Cinayetinin Zanlısı Her Yerde Aranıyor

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu işlenen cinayetle ilgili katil zanlısı olduğu iddia edilen erkek bir şahsın arandığı belirtildi.

06.12.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu işlenen cinayetle ilgili katil zanlısı olduğu iddia edilen erkek bir şahsın arandığı belirtildi.

Bolvadin ilçesinde geçtiğimiz hafta sonu "trafik cezası" yüzünden yaşandığı iddia edilen bıçaklı kavgada 1 kişi ölmüş, 1 kişi de yaralanmıştı. Olayda, Süleyman Yüksel (21), Muhterem Y. (40) ve ismi henüz belirlenmeyen bir şahıs trafik cezası yüzünden tartışmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Yüksel ve Muhterem Y., vücutlarının çeşitli yerlerinden bıçaklanırken, Yüksel olay yerine yakın bir eve sığınmaya çalışırken hayatını kaybetmişti. Olayda, yaralı kurtulan Muhterem Y. ise ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Muhterem Y.'nin ifadesinden yola çıkan polis ekiplerinin Ahmet A., (31) isimli bir kişiyi olayın zanlısı olarak her yerde aradığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Cezası Cinayetinin Zanlısı Her Yerde Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement