Trafik Dedektifleri Projesi Öğrencilere Anlatıldı - Son Dakika
Yerel

Trafik Dedektifleri Projesi Öğrencilere Anlatıldı

Trafik Dedektifleri Projesi Öğrencilere Anlatıldı

Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan Trafik Dedektifleri Projesi, Çorum’un Sungurlu ilçesinde öğrencilere anlatıldı.

13.01.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayolu Trafik Güvenliği Stratejisi ve Eylem Planı çerçevesinde hazırlanan Trafik Dedektifleri Projesi, Çorum'un Sungurlu ilçesinde öğrencilere anlatıldı.

Türkiye'de trafik güvenliğinin sağlanması ve trafik kazalarından kaynaklanan can kayıplarının 2020 yılına kadar yüzde 50 oranında azaltılması amacıyla hazırlanan Trafik Dedektifleri Projesi, İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Büro Amirliğinde görevli polis memurları Muhlis Dilek ve Ali Cengiz tarafından Sungurlu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine anlatıldı.

Projeyle 03-17 yaş aralığında çocukların trafik konusunda bilgilendirilmelerini, aile bireyleri ve kamuoyunda trafik kazalarıyla ilgili farkındalık oluşturulmasını amaçladıklarını dile getiren Muhlis Dilek ve Ali Cengiz, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Yaş ilerledikçe insanlara bir şeyler anlatmak zor oluyor. Çocuklara ciddi bir trafik eğitimi verirsek, hem çocuklar kendi geleceğini kurtarıyor, hem de trafikte geleceğin güvenli sürücüleri oluyor. Ayrıca çocukların ailelerini ikaz etmesi bizden daha etkili olduğunu söyleyebiliriz" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Trafik Dedektifleri Projesi Öğrencilere Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement