Trafik Haftası - Son Dakika
Güncel

Trafik Haftası

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde trafik Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında sürücülere karanfil dağıttı.

07.05.2016 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde trafik Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında sürücülere karanfil dağıttı.

Boğazlıyan Şehit Fevzi Bekar Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri, Yozgat - Kayseri karayolunda araçları durdurarak kemer takmayan sürücüleri uyardı, ceza yerine karanfil, çikolata ve broşür verdi.

Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürü Hasan Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında sürücüleri hem denetlediklerini hem de sürücülere karanfil dağıttıklarını söyledi.

İlçede günlük trafik uygulamasını yaptıklarını ifade eden Şahin, "Trafik Haftası etkinliklerinde, trafik kurallarına uyan, emniyet kemeri takan ve evrakları tam olan araç sürücülerimize karanfil takdim ediyor ve teşekkür ediyoruz. Uygulama yaptığımız sürücülerimize emniyet kemeri kullanımına dikkat çekiyoruz, hız kuralları ve trafik kurallarına uygun bir şekilde davranışlarının devamını diliyoruz. Trafik yoğunluğu her geçen gün artıyor. Buna bağlı olarak da trafik kazaları da yaşanıyor. Emniyet olarak sorumluluk bölgemizde trafik kazalarının en aza indirgenmesi için sürekli yol uygulamaları yapılıyor." dedi.

Trafik kazalarının en aza indirgenmesi için trafik kültürünün oluşturulması gerektiğini ve uygulamaların bu bilincin yerleştirilmesinde etkili olacağına inandığını ifade eden Şahin, trafik kazalarında maddi ve manevi kayıpların yaşandığına dikkat çekti.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement