Trafik Haftasında Çocuklar "Trafik Cini" Oldu - Son Dakika
Güncel

Trafik Haftasında Çocuklar "Trafik Cini" Oldu

Trafik Haftasında Çocuklar "Trafik Cini" Oldu

Sigorta Cini Ankara ve İstanbul'daki mağazalarında 01-07 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası kapsamında çocukları hem eğlendiren hem de eğiten trafik oyunuyla bilinçlendiriyor.

02.05.2014 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sigorta Cini Ankara ve İstanbul'daki mağazalarında 01-07 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Trafik Haftası kapsamında çocukları hem eğlendiren hem de eğiten trafik oyunuyla bilinçlendiriyor. Oyunda trafik işaretlerinin anlamını bilenler sürpriz hediyeler kazanıyor.

Tüm bilgilendirme çalışmalarına rağmen ülkemizde trafik kurallarına uyum beklenen düzeyde gerçekleşmiyor. Emniyet Müdürlüğü'nün istatistiklerine göre 2014 yılının Mart ayında toplam 10bin767, 2014'ün başından itibaren ise Türkiye çapında 28bin750 kaza meydana geldi.

Tüm Türkiye çapında trafik kazalarının önlenmesi için çeşitli yaş gruplarına yönelik farklı etkinliklerle kutlanan Trafik Haftası'nda Sigorta Cini de "Trafikte Cin Gibi Çocuklar" için mağazalarında eğlenceli oyunlar oynatıyor. İlk etabını 23 ve 24 Nisan Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiği "Trafik İşaretleri Ne Anlama Geliyor?" oyununa çocuklar aileleriyle beraber katılarak bilgilerini sınadılar. Aileler de oyuna eşlik ederek çocuklarının kuralları ne kadar bildiği konusunda bilgi sahibi oldular. Yarışmayı başarıyla tamamlayan minikler "Trafik Cini" kolluğu ve başarı sertifikasıyla ödüllendirilip çeşitli hediyeler kazandılar.

Çocuklar ve aileler tarafından büyük ilgi gören bu oyun trafik haftası kapsamında 3-4 Mayıs tarihlerinde de Ankara Kentpark, İstanbul Metrocity , Marmara Forum, Şaşkınbakkal ve Göztepe Sigorta Cini mağazalarında devam ediyor.

Sigorta Cini CEO'su Pieter-Bas Vos "Sigorta Cini olarak hizmet verdiğimiz alanlardaki tüm bilinçlendirme faaliyetleri arasında yer almaya özen gösteriyoruz. Bunların en başında bir sigorta şirketi olarak tabii ki trafik geliyor. Trafik bilincinin çocukluk çağında edinilmesi, trafik kurallarına uyulması açısından çok önemli. Biz de özellikle halkın ulaşabildiği mağazalarımızı bu konuda kullanarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. 23 Nisan'da başladığımız "Trafik İşaretleri Ne Anlama Geliyor?" oyunumuz trafik haftası kapsamında da devam edecek. Umarız hem ebeveynler hem de çocuklar bu aktiviteden keyif alır, unutmayacakları bir trafik deneyimleri yaşarlar" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Trafik Haftasında Çocuklar 'Trafik Cini' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement