Trafik Kazaları - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazaları

Konya ve Balıkesir'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı Konya'da Yusuf Akbay (20) idaresindeki 06 DA 8050 plakalı otomobil, Selçuklu ilçesi İstikamet Caddesi'nde, park halindeki 80 DS 397 plakalı tıra çarptı.

24.12.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya ve Balıkesir'de meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Konya'da Yusuf Akbay (20) idaresindeki 06 DA 8050 plakalı otomobil, Selçuklu ilçesi İstikamet Caddesi'nde, park halindeki 80 DS 397 plakalı tıra çarptı.

Kazada, sürücü Akbay ile otomobilde bulunan Murat Özgül (22), araç içinde sıkıştı. Yaralılar, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süren çabası sonrasında sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Meram ilçesinde ise Mevlüt Hırtlak (30) yönetimindeki 42 DMH 84 plakalı otomobil, elektrik direğine çarptı. Sürücü ile araçta bulunan Yavuz Avcı yaralandı. Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Hırtlak, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Balıkesir'de Ahmet Salu'nun kullandığı 10 ZF 384 plakalı kamyonet, Balıkesir- Bigadiç karayolu Paşaköy kavşağında Ahmet Ok yönetimindeki 10 UY 695 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, sürücü Ok ile otomobildeki Hanife ve Güllü Ok, Ayşe Karataş ve Sena Karataş yaralandı. Araçta sıkışan yaralılara, itfaiye ve UMKE ekipleri müdahale etti. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Trafik Kazaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement