Trafik Kazaları Mobeselere Takıldı - Son Dakika
Güncel

Trafik Kazaları Mobeselere Takıldı

Erzincan şehir merkezinde trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından görüntülendi.

02.08.2012 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan şehir merkezinde trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu trafik kazaları MOBESE kameraları tarafından görüntülendi. Yaz aylarıyla birlikte bisiklet ve motosikletlerin karıştığı kazalarda artış yaşandı.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kent merkezinin birçok yerinde vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla 7 gün 24 saat görev başında olan MOBESE kameralarına yine dikkatsiz ve trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu trafik kazaları yansıdı. Kentin bir çok yerinde ve kavşaklarda, trafik ışıklarına aldırış etmeyen araçların karıştığı kazaların bir bölümü maddi hasarla atlatılırken, yaz ayları ile birlikte motosiklet ve bisiklet sürücülerinin karıştığı trafik kazalarında da artış yaşanıyor. Trafik kurallarına uymayan motosiklet ve bisiklet sürücüleri bir anda araçların altında kalıyor ya da kazanın şiddeti ile araçların üzerine fırlıyor. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Trafik Kazaları Mobeselere Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement